🍃حدیثی از پیامبر هست که میگه "اگر بنده سی هزار بار بگوید استغفرالله و اتوب الیه ( همراه با پرهیز از گناه) خداوند توبه ی او را میپذیرد و گناهانش را میبخشد و پاک میکند".
در قرآن هم بارها خدا گفته:" اگر توبه کنید و به سمت من برگردید میپذیرم".
و ایت الله بهجت گفتند "زیاد استغفار کنید تا گره زندگیتان باز شود."
و یکی دیگر از این انسان های پرهیزگار گفته بود "اگر دیدی در زندگی ات گره ای افتاده و راه بندان شده بدان که خدا کرده. به سمتش برگرد و بگو خدایا با ما چکار داشتی؟" ( منظورش توبه و استغفار هست)🍃
...
عزیزان، من در نوجوانی یک گناه بسیار بسیار کوچک انجام دادم به یه نامحرم خیره شدم ( از دید من کوچک بود و خیال میکردم عشقه ولی در حقیقت گناهی بزرگ بود گرچه فقط یه نگاه بود و خدا یه دانه ی خردل رو هم حساب میکنه)
و بخاطر این اشتباهم خودم و اطرافیانم آسیب دیدن. من حاضر نبودم قبول کنم که اشتباه از منه.😔
بارها ختم های مختلف گرفتم و خدا پشت پرده رو بهم نشون داد که چقدر به خودم و کسایی که دوستشون داشتم ظلم کردم.😢 من متوجه شدم که چقدر از این گره ها بخاطر اون یک اشتباه من بود... چون من تا قبل از اون زندگی بی دردسر و آرومی داشتم.
🌸بالاخره قبول کردم که اشتباه کردم و تصمیم گرفتم که استغفار کنم. ناگهان فهمیدم چقدر احمق و لجباز بودم چون بارها توی دلم میگفتم "خدایا من پشیمونم منو ببخش" ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد. اما همین که ذکر " استغفرالله و اتوب الیه" رو به زبون اوردم صدبار گفتم... قشنگ حس کردم قلبم یه جوری شد، همه ی اون ترس و استرس ها و حس گناه از بین رفت. مثل توی انیمیشن ها که یه چیزی نورانی میشه.🌸
... حالا که میبینم اگه صدتا این حس رو داره پس خوش به حال کسی که ۳۰ هزار بار استغفار کنه همراه با پرهیز از گناه.🤗
💖💖💖قلب انسان یه لوح سفید و پاکه و با هرگناه یه لکه سیاه روش میافته. خدا هر کس رو بخواد هدایت میکنه و راه درست رو در دسترسش میزاره. و امیدوارم که شما هم امتحانش کنید. با هربار استغفار و پرهیز از گناه کم کم این لکه ها شسته میشه مثل وایتکس که سریع سفید میکنه، استغفار هم قلب رو جلا میده براق و تمیز و با صفا میکنه.💖💖💖
🍃الحمد لله🍃