2777
2789

سلام امروز صبح یکم خواب اومد درس میخوندم صبح زود بیدار شدم گفتم ده دقیقه ای بخوابم خوابم عمیق نبود چشامم کاملا نبسته بودم اما یهو احساس کردم نمیتونم حرکت کنم احساس کردم یکی تو گوشم گفت تیرماه منم گفتم میمرم که بلند شدم به زور نمیدونم این چی بود آخه من تیرماه هم تولدمه هم کنکورم پشت کنکورم پارسال میگفتم بمیرم تو ۲۰ سالگی اینا الانم ۲۰ سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید قراره بمیری 😐

زمانش بهت وحی شده 😑🚶‍♀️

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
خوب الان از بابت این موضوع خوشحالی یا ناراحت ؟!

ناراحتم بیشتر به خاطر این که وقتی میخابم بعضی مواقع نمیتونم حرکت کنم من تو مواقع سخت میگم بمیرم اما لفظی وگرنه بعدش از توبه میکنم دوست دارم پزشک قبول بشم پارسال قبول نشدم به خاطر همون

شاید قراره بمیری 😐 زمانش بهت وحی شده 😑🚶‍♀️

نگفت بابا من تو خواب گفتم اصلا تو خواب هیکوپر میدیدم تو یه خونمون داره پرواز میکنه یا شیر های بخاری میخان منو بخورن بعضی اوقات دیو میبینم آدم خوار هستن

ناراحتم بیشتر به خاطر این که وقتی میخابم بعضی مواقع نمیتونم حرکت کنم من تو مواقع سخت میگم بمیرم اما ...

انرژی منفی نده 

ایشالا همون چیزی ک میخوای قبول شی 

بهترینا رو برات آرزو میکنم ، موفق باشی 💓👀❤️

ناراحتم بیشتر به خاطر این که وقتی میخابم بعضی مواقع نمیتونم حرکت کنم من تو مواقع سخت میگم بمیرم اما ...

هیچ‌وقت از افکار منفی استفاده نکن‌حداقل اگه تو ذهنت هستن  به زبون نیارشون وقتی به زبون میاریشون بهشون قدرت میدی 

2790
2778
2791
2779
2792