زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12446 عنوان با پی دی اف میتونم بخونم ؟؟؟ یا کتاب بخرم؟ 113 بازدید | 7 پست من میخام تغییر رشته بدم میخام اول اون آزمون هارو قبول شم بعد کتاب بخرم ک اگه قبول نشدم الکی کتاب نگرفته باشم با پی دی اف سخت نیست بخونم ؟ از انسانی ب تجربی دهم ب یازدهم زیست رو گرفتم فقط بقیش نگیرم؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... 1402/01/12 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۳ahmad عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 651 من به خانمم گفتم بزار کتاب بخرم واست،گفت نه نمیخوام،از رو pdf میخونم،پولش رو بده خودمخلاصه از بس نگاه گوشی کرد چشاش ضعیف شدرفت یه چیزی هم گذاشت رو پوله،داد عینک😅😅😅
hera613 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 536 من به خانمم گفتم بزار کتاب بخرم واست،گفت نه نمیخوام،از رو pdf میخونم،پولش رو بده خودم خلاصه از بس ن ... بله خیلی تاثیر منفی داره خودم بابت مطالعه از روی پی دی اف توی دوران کرونا چشام فوق العاده ضعیف شد
زحل_من مدیر استارتر عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12446 با پی دی اف کیفیت مطالعه و بازدهیت پایین میاد کتاب های سال ۹۷ دارم ریاضیش تغییر نکرده بنظرت ؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
۶۳ahmad عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 651 بله خیلی تاثیر منفی داره خودم بابت مطالعه از روی پی دی اف توی دوران کرونا چشام فوق الع ... خدایی خودمم بهش گفت،ولی گوش نکرد
sh1107 عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2444 من به خانمم گفتم بزار کتاب بخرم واست،گفت نه نمیخوام،از رو pdf میخونم،پولش رو بده خودم خلاصه از بس ن ... اره منم از رو گوشی دوماه خوندم کتاب نداشتم چشمام ضعیف شد کلا پارسال بیخیال کنکور شدم😐 دانشجو
hera613 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 536 کتاب های سال ۹۷ دارم ریاضیش تغییر نکرده بنظرت ؟ نه تغییر چندانی نداشته محض اطمینان اگر خواستی چک کنی که چیزی اضافه یا حذف نشده باشه از روی پی دی اف چاپ جدید چک کن