2777
2789
عنوان

قلبم از سینه داره میزنه بیرون

801 بازدید | 5 پست

بچه ها اولین باره اینجوری میشم نشسته بودیم داشتیم صحبت میکردیم یهو دیدم بال شالم داره تکون میخوره صدای قلبم رو میشنیدم بد جور تند میزد یعنی میخواست بزنه بیرون ناجور

الانم حالم خوبه تپشش آروم شده 

بنظرتون چی بود؟ حالا شوک عصبی نبود چون خوش و خوشحال دور هم میخندیدیم مشکل جدی نباشه 

*ضمنا باردارم 3 هفتمه

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصی چیزی نخوردی  یا گرمی  اگر تکرار شد باید مراقب باشی

نه هیچی وای جدیه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
تپش قلب پیدا کردی حتما .فکر نمیکنم جدی باشه ولی حتما به پزشکت بگو

اره،، میخواستم برم پیش دکتر قلب گفته چهارشنبه بیا