2777
2789
عنوان

اعتیاد

74 بازدید | 10 پست

خانما من برادرم چندماهه گل مصرف میکنه. چندماه پیش متوجه شدیم و باهاش صحبت کردن. اما امروز دوباره تو وسایلش پیدا کردم

برادرم پیش ما زندگی نمیکنه و برای کار تو یه شهر دیگس و اخر هفته میاد شهر خودمون 

به نظرتون الان چیکار کنم؟

چیکا کنیم که ترک کنه؟

به مادرم بگم دیدم دوباره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داره اما دوستاش تو شهر خودمونن که خب اخر هفته ها پیش خودمونه

ان شالله ترک کنن واسش دعا کن

به مادرت نگو چون ممکنه سری بعد قایم کنه

برو با مهربونی باهاش حرف بزن بگو چه خوبه ک ترک کردی بهت افتخار میکنم که تونستی 

دل مادرمونو نشکوندی

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

وقتی همه جا پره مواد دیگه خانواده میتونه چکار کنه چه نزدیک چه دور وقتی تا پارک سر کوچه برن مواد گیر میاد خانواده میخواد چکار کنه الان دیگه گذشت اون زمان که میگفتن اگه تو خانواده مصرف کننده باشه بچه خطرش بیشتر بره سمت مواد دیگه انقدر جامعه خراب شده که روز خانواده نمیرسه که بخواد کنترل کنه  والا دیگه شانسیه که بچه سمت این چیزا نره بقول معروف کم هستن بتونن قصر در برن

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده
ان شالله ترک کنن واسش دعا کن به مادرت نگو چون ممکنه سری بعد قایم کنه برو با مهربونی باهاش حرف بزن ...

سری قبل نذاشتن من بفهمم اما خب خب پیدا کرده بودم از کیفش

منو برادر انچنان با هم راحت نیستیم که باهاش حرف بزنم در این مورد

سری قبل نذاشتن من بفهمم اما خب خب پیدا کرده بودم از کیفش منو برادر انچنان با هم راحت نیستیم که باها ...

براش چله بگیر چهل روز سوره حشر یا دعای مشلول گنج العرش معراج

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه