2777
2789

اهوم 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا جالبه با یک برنامه تلویزیونی راحت میشه مغزها رو شستشو داد و همیشه حتی اگر قرنها بگذره باز عوام ...

اون دنیا قطعا وجود داره پدربزرگ من فوت شده ولی هروقت مامانبزرگم مریض بشه یا ناراحت باشه مامانم نره بهش سربزنه باحالت ناراحتی وعصبانیت میاد توخواب مامانم پس مرده ها آگاهن به همه چی و آخرتی هست ونابودنمیشیم بعدمرک

نمیتونم‌باور کنم اینچیزارو

دنیای بعد مرگ حقیقته 

اگه نباشه این دنیا هم بی معنیه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

امشب جالب نیست

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
نمیتونم‌باور کنم اینچیزارو

تجربه پس از مرگ اولین تحقیق هاش در خارجه کلی کتاب و مقاله و برنامه در کشورهای خارجی از تجربه افرادی که زندمی پس از مرگ رو تجربه کردن موجوده میتونید سرچ کنید

ادم مونده باور کنه نکنه!!

باور کنیم نتیجه اش چیه ؟راستی درستی سالم زندگی کردن کاری به کار کسی نداشتن قضاوت نکردن دیگران ,اروم بودن و حرص نخوردن بخاطر مال دنیا ,مقایسه نکردن و در کل ارامش داشتن 

ولی اگر باور نکنیم نتیجه اش چی میشه ؟بی اخلاقی بی تعهدی این همه خیانت که در جامعه اس ,,قضاوت های بی جا و...و...و...