2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

306 بازدید | 50 پست
77
عنوان
1 بازدید| 0 پست

نمیخوام باهاش دعوا کنم ولی دلم ازش پره از وقتی بامن اشنا شده بود اصن دختر فالو نمیکرد دیشب بادوستاش بودن مست کرده بود یکم زنگ زد باهم حرف زدیم صب فالوراشو چک کرده ی دختره اینو فالو کرده بود اینم بک داده بود الانم تو وات ان میشه 

ادم دروغگویی نیست صبم بامن صحبت کرد مثل روزای عادی 

ولی دلم گرفته برم پیشش چی بگم نمیخوام ذره ای دعوا بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد خودم افتادم منم این روز هارو داشتم. رو‌کوچترین حرکتاش حساس بودم. اینا از وابستگی زیاد میاد. باید سعی کنی وابستگیتو کم‌کنی و اعتقاد داشته باشی بهتر از این ادم هم زیاده. و اگر خیانت کرد و رفت بدرک که رفت، یکی بهترش میاد. ولی میدونی چیه. حتی تا زمانی که یکی بهترش بیاد هم بازم خوشحالی. مثل الان من که رابطه تموم شده. چون دیگه واسه چشم چرونی یکی دیگه حرص نمیخورم. اعصابم ارومه

عزیزم این چه رفتاریه شما داری اگه یه دختر ایشون و فالو کنه و اونم بک بده یعنی قطعاً یه سر و سری با هم دارن؟ اگه انقدر یه ادم محدود کنی بدتر ازت زده میشه اگه طرف با یه فالو کردن دختر از راه به در میشه و شما رو ول میکنه خب چه بهتر که قبل از اینکه ازدواج کنید همچین اتفاقی بیوفته و از شر اینجور ادمی خلاص بشید

عزیزم چرا برات مهمه که دختر فالو میکنه؟ اگر بهش سخت بگیری با یه پیج فیک میره دختر فالو میکنه که شما هم بهش گیر ندی

اتفاقا بهتره که روابطش رو با دخترای دیگه ببینی و ببینی واقعا شمارو فقط میخواد یا نه

خیلی از پسرا روابط اجتماعیشون با دخترا خوبه ولی منظور خاصی ندارن

یاد خودم افتادم منم این روز هارو داشتم. رو‌کوچترین حرکتاش حساس بودم. اینا از وابستگی زیاد میاد. باید ...

اخه دوسش دارم من بخاطر این رابطه خیلی اذیت شدم خیلی از خودم گذشتم اصلا نمیتونم