2777
2789
عنوان

دعواااا

143 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.دومین کاربریمه.نخواستم با قبلیه این پیامو بذارم

دوست پسرم سربازه‌.هر دو ماه ۱۵ روز میاد مرخصی

تعداد دفعات مهمونی رفتن و اومدنشون زیاده

قبلا وقتی میرفت مهمونی همش با من چت میکرد ولی بعدش موقع دعواهامون منت میذاشت برام

امسال تصمیم گرفتم ک وقتایی ک مهمونی میره ب کل باهاش چت نکنم.و واقعنم ناراحت میشم ک باهاش چت نکنم دست خودم نیس.ب نظرم این حقو دارم ک بعد دو ماهی ک منتظرش موندم حداقل مرخصی هاشو با من چت کنه

دو شب پیش هر دو شبشو مهمونی بود ساعت ۶ میرفتن ۱۲ شب میرفتن شاید کلا ۵ کلمه چت کردیم....منم آدمیم ک زود رنجم و از این اتفاق ناراحت شدم ولی ب روی خودم نیاوردم ولی چون قسمم داد مجبور شدم ک بگم ناراحتم.و باز بینمون دعوا شد جوری ک اشکم در اومد

الانم باز این ساعت رفتن مهمونی و تا ۱۲.۱ شب مهمونیه.میگه اگه ناراحت میشی نرم،ولی مطمئنم اگه بگم نرو کل شبو آرامش دارم و بعدا منت میذاره

ب نظرتون من این حقو دارم ک از این موضوع ناراحت شم یا دارم زیاده روی میکنم

خودتونو بذارید جای من❤️۳ ساله با همیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم این رابطه های پوچ جزگناه و از دست دادن آرامش و وابستگی هیچی نداره ❤🪴

وبیشتر اوقاتم بازنده ی این رابطه ها دخترا هستن

اگه قصد ازدواجه،رسمی بیادجلو

وشناخت زیر نظر خانواده ها ومشاوره وتو چارچوب شرع و اسلام انجام بشه

دل وقلوه دادن و ابراز علاقه هم باشه برای بعد عقد که نه گناه کنین

نه وابسته بشین که نتونین درست تصمیم بگیرین

قشنگم بازدن این تاپیکا این رابطه های پوچ فقط عادی سازی میشه

عواقبش شما روهم میگیره

لطفا نکنین 

ممنون گلم 🌹🌹🌹

تویی تنها امیدم یا رب❤

بنظرم زیاد چت نکن گیر نده خب واقعا زشته کسی که مهمونیه همش گوشی دستش باشه در حال چت نزار احساس وابسته و آویزون بودن بهش دست بده فرصت بده گاهی اون بیاد سراغت خب بره مهمونی اومدنی یا فردا چت کن حرف بزن باهاش با این رویه مطمئن باش دلشون میزنی

چون تمام ادم ها حریم خصوصی دارین شما نمیتونید بگید اینجا نرو یا برو اینجا چت کن یا نکن اتفاقا با این ...

اصلا نمیگم فلان کارو بکن نکن.محدودش نمیکنم .میدونم این حقو داره ک بره ولی دوس دارم بیشتر با من چت کنه