2777
2789
عنوان

خانواده پدری!

169 بازدید | 9 پست

خانواده پدری من پسردوستن 

تعدادعموهام شش تاس هرکدوم هم دختردارن هم پسر

اونوقت خانواده مافقط سه تادختریم

هرزمان که حرف پسر یاکلا حرف بچه میشه به روی مامیارن که شماپسرندارین

کاش میداشتین وازاین چرت وپرتا

حالاهم من خودم باردارم وبچم پسره هرکی میرسه میگه خوبه حداقل تویه پسر بیاری بدون پسرنباشین

هرچندکه باحرفام میکوبم تودهنشون اما دلم آروم نمیشه دلم میخواد دادبزنم بگم بسه تفاوت بین دختروپسر

حتی چندسال پیش قصدداشتن برای پدرم زن دوم بگیرن که براش پسربیاره

آخه میبینی چقدراحمقن؟ خب یکی نیس بگه بیشعورا این موضوع به مردبستگی داره نه زن

قلبم دردگرفته بخدا شماهااینجورنباشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو کاش خدا ی پیغمبر دیگه تو ایران میفرستاد ک جماعتو از جهل در بیاره...اعراب جاهلیتم همین عقیده رو داشتن خدا ب پیغمبرش فاطمه رو داد ک شرف داره ب همه اقایون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حالا من عموم3 تا پسر داره یکی از عمه هام 2تا پسر یکی دیگه هم3 تا پسر بابام اینا هم اول دوتا داداشام به دنیا اومدن بعد من یعنی من یدونه ام عموم وعمه هام خیلی ناراحتن دختر ندارن و هنوزم عمم برام تیشرت میخره عموم هرچی خوشش بیاد میخره برام کلا عاشق دخترن اونوقت من تنها😅

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

عزیزم همدردیم منم خانواده پدریم عمو هام و عمه هام همه هم پسر دارن هم دخترن فقط بابای منه که چهار تا دختر داره هیچ کس به رومون نمیاره که پسر ندارین اما پدر بزرگم به همه زمین داد اموالشو تقسیم کرده فقط به پدر من نداده خدا باید بهت بده عزیزم بنده خدا کاره ای نیست 

اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی  تو فقط جا نزن  ❤❤👌👌    میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲                                                            خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍               من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤