2777
2789
عنوان

نوره و حنا

3918 بازدید | 16 پست

سلام بچهااا خوبید نماز روزتون قبول درسته ک میگن نوره و حنا چاق میکنه 

من شنیدم برای روشن شدن پوست اگ به نوره همون موبر سنتی حنا قاطی کنی پوست روشن میشه ولی تو نت زدم نوشته بودن ک چاق کننده هست و چنتا چیز دیگ میخوام ببینم ایا واقعا درسته ک چاق میکنه مگه چی داره ک چاق کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄🤣چرا باید چاق کنه این ها همه چرته والا من نوره خوب استفاده میکنم گاهی وقت ها  برای درمانی خوبه که ولی تا حالا با حنا نزدم ولی ربطی به چاقی لاغری نداره نوره کلا برای رماتیسم و درد مفصلی خوبه البته بستگی به نوره داره

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
🙄🤣چرا باید چاق کنه این ها همه چرته والا من نوره خوب استفاده میکنم گاهی وقت ها  برای درمانی خو ...

منم همون سوالمه چرا چاق میکنه مگه خوردنیه چیه هست ک چاق کنه خیلی خاصیت نوشتع بود بزا الان عکسشم میرارم خودتون هم ببیتید 

همون منم از این تعجب کردم خودشم نه تمام بعدن فقط،بیکیتی و زیر بغل هست چطور چاق میکنع نمیدونم خودم نوره خالی میزنم برا روشن شدن پوست میخواستم با حنا قاطی کنم اونم اینطوری گفتن پشیمون شدم

والا منکه نوره استفاده کردم تا حالا چاقی ندیدم این ها همش یک باور دیگه خودت به خودت القا کنی مگه چمدونم البته به نوره که میخری  ربط داره الان جنس تقلبی زیاده ولی چاقی فکر نکنم بشه 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤