2777
2789
عنوان

من افسرده ام؟؟

159 بازدید | 21 پست

من وقتی بیرونم و با ادمای جدید اشنا میشم خیلی خوشحال میشم و برام خوشمیگذره 

اما تو خونه ب خاطر مشکلات و شرایطی ک دارم همیشه دپرسم و ناراحتم و خونه جایی ارامشی نیس برام 

کارهارو نصف و نیمه رها میکنم تا اخر انجام نمیدم..(مثلا یه کتاب یا برنامه منظمی ندارم) 

دوس دارم همیشه تو شلوغی باشم از جاهای خلوت و تنهایی شدیدا متنفرم

برا من خوش نمیگذره تنها باشم.. 

مشکلات خواب دارم چند ساعت طول میکشه تا بخوابم (حتی اگه خسته و خوابالو باشم) 

صبح ک بیدار میشم خستم و بیحالم 

مشکلم چیه؟

نه

چون اگ افسرده بودی عاشق سکوت و تنهایی بودی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

همین ک دوس داری تو اجتماع باشی ینی افسرده نیستی 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم افسرده حوصله هیچی رو ندارن مخصوصا شلوغی و اجتماع

تو که کلا برعکسی 

اونی هم کخ برنامه مشخصی رو ادامه نمیدی از گشاد بودنت هست نه افسردگی

چیه تا تنبلی میکنید میگید افسرده هستم 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

خسته ای افسرده نیستی مثل من 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

تو بیشتر اهل خوش گذرونی هستی واسه همینه که وقتی خونه هستی حالت خوب نیست 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
تنهایی برام ترسناکه متاسفانه همیشه تنهام کسی کنارم نی😔

افسرده نیستی

بی اراده ای

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

منم اینطورم ولی سرو صدا عصبیم میکنه. فقط من هیجا بهم خوش نمیگذره ن دانشگاه ن خونه حتی وقتی وارد خونه میشم بدتر میشم انگار انرژی منفی هست. اعتماد ب نفس پایین دارم