2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون فیلت ر با دوربین معمولی بدون هیچ کرم آرایشی

از کجا تهیه کنم و دوره ش چندروزه چجور باید استفاده کنم؟ قطع کنی بر میگرده؟خودتون پوستتون چجور بود از قبل روشن بود؟‌ تیره بود؟؟

من دکتر هم رفتم ولی پوستم منافذ داره و فایده نداشت

برای منافذ رک و راست میگم 

واقعا روتین اونقدر تو این مورد جوابگو نیست بیشتر کمک میکنه ک منافذ سایزشون از این ک هست بزرگ تر نشه 

اگه میخواین درمانش کنین باید برین سراغ کارای پزشکی کلینیکی مثل میکرونیدلینگ میکرودرم ابریژن و..

باید برین کلینیک تا پزشک براتون تشخیص بده چه روشی مناسب تره

از کجا تهیه کنم و دوره ش چندروزه چجور باید استفاده کنم؟ قطع کنی بر میگرده؟خودتون پوستتون چجور بود از ...

من پوستم جوش خیلی میزد قبلاااااا

تو آفتاب قرمز میشد

من چند ساله آبلیمو عسل میزنم که یه مدت وسطش نزدم وقت نمی کردم و حوصله نداشتم

ولی لایه بردار و دوباره تازه شروع کردم

4،5ماهه اثر خودش و میزاره اگر مداوم باشه

لابه بردار قوی میشناسین معرفی کنید ؟

برای اولین بار نباید قوی استفاده کنی چون پوستت عادت نداره

برای شروع سرم لاکتیک اسید ۱۰ درصد اوردینری رو استفاده کنید به همراه ضدآفتاب 

از هفته ای یبار برسون به ۷ روز هفته و باز کم کن برسون هفته ای دوبار

تا سرم تموم بشه بعد میتونی سرم ویتامین سی رو جایگزین کنی بهمراه ضدآفتاب

🌸🌸

میشه بگین 

یه دونه روشور+ یه قاشق عسل+ یه قاشق گلاب

اول روشور رو رنده میکنید (با رنده کردن یکدست میشه) بعد گلاب و عسل رو قاطی کنید

هفته ای دوبار بمدت ۱۰دقیقه ماساژ بدید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️