2777
2789
عنوان

میخوام برم آنزیم وفیلر بینی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 28 پست
جراحی میکنن؟ من خانوادم اجازه نمیدن آخه💔

فیلر بزنی کسی بینی تورو دست نمیزنه کم کسی دست میزنم جراحی می‌کنه ولی خیلی قیمتش فضائییه برو یجا خوب

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میگن چارش همین فیلر و آنزیمه فیلر فرم میده آنزیم کوچیک میکنه منم دودلم والا

نکن،خونوادتو راضی کن عمل کنی 

هزینش چقد میشه؟

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

بچه ها اگر بخواهیم بینی عمل کنیم، استخوانش دست نزنه اصلا، فقط یکم نوکش جمع کنه، نوع خاصی از عمل میشه؟؟ قیمتش کمتر میشه؟؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

پرسیدم گفتن با یک جلسه اوکی میشه هر سی‌سی ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزار تومن برای آنزیم فیلر هم ۸۰۰ یا ۹۰۰ که ک ...

خیلی خوبه هزینش کمه،عمل ۳۰ میلیونه

فیلر واسه چیه؟

شما به نینیسایت اکتفا نکن برو از کسایی ک تزریق کردن بپرس 

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
آره فقط خرج الکی.نخ هم خوب نیست

به جز هزینه اگه مشکلی برای بینی پیش بیاد دیگه نمیشه کاری کرد 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خیلی خوبه هزینش کمه،عمل ۳۰ میلیونه فیلر واسه چیه؟ شما به نینیسایت اکتفا نکن برو از کسایی ک تزریق ک ...

آره هزینش خیلی خوبه 

فیلر فرم میده 

آنزیم کوچیک میکنه

والا میگن برو پیش دکتر انجام بده

من تو اینستا کار دکتر هارو دیدم خیلی تفاوت نکرده 

ولی کلینیک های زیبایی چندتایی دیدم کلا عوض شدن هم نوکش رفته بالا هم جمع و جور شدن

وراضی آن که

دیگه نمیدونم والا