2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست
الهی بگردم برات درکت میکنم ادم داغون و خورد میشه ولی گوش بده ضعیف بازی  درنیارو گریه نکن خیلی ج ...

میدونی چیه حتی اگر من ببخشم و اونم درست بشه من ازش سرد شدم دیگه این زندگی برامن زندگی نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر مستقیم در مورد خیانت گناهانش بگو 

یکی از دوستاشم ک زن و بچه داره اونم داره خرابی می‌ره برام تعریف کرد منم هی بدوبیراه ب دوستش گفتم و گفتم اگر جا زنش بودم طلاق می‌گرفتم میرفتم

یکی از دوستاشم ک زن و بچه داره اونم داره خرابی می‌ره برام تعریف کرد منم هی بدوبیراه ب دوستش گفتم و گ ...

عزیز تو این دنیا فقط به فکر خودت باش 

هیچکس رو نمیتونی 

ادم کنی 

بزار خیانت کنه چی میشه

تو فقط تو راه درس باش

یکی از دوستاشم ک زن و بچه داره اونم داره خرابی می‌ره برام تعریف کرد منم هی بدوبیراه ب دوستش گفتم و گ ...

اگه ولش کنی طلاق بگیری اخرش ۱۰۰نود خودت شاید به بیراهه بری حس انتقام .....

با دین دنیات بازی نکن

همسر لوط بد کاره بود ولی باز زنش

بود اینا عبرتن 

نخوا ازش جدا شی اصلا یه لحظه هم فکر نکن

اون از این راضیه  مشکلی ندارن دلوا سر هیچی ندارن ایشون باید با مهر محبت  و توضیح حل کنن ...

همسر لوط بد کاره بود پیامبر بود نمیتونست طلاقش بده

بیخیال واس خودت تلاش کن خودت درست باش اونم با محبت 

و توضیح اینکه این کارا عاقبت زندگی اخرت نداره هشدارش بده 

عزیز تو این دنیا فقط به فکر خودت باش  هیچکس رو نمیتونی  ادم کنی  بزار خیانت کنه چی ...

بذارم خیانت کنه؟؟؟؟؟

اگر من خیانت کرده بودم طرفم ساکت می‌نشست یا می‌فرستاد خونه بابام؟ چرا وقتی زن خیانت میبینه باید ساکت شه‌ باید بیشتر محبت کنه بیشتر خفه خون بگیره