2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست
آخه تازه رابطه شون‌ شروع شده در حد ی هفته ولی چت و تماس و خب تو شرکتم ک همو میبینن

باهاش صحبت کن و بگو خوشت نمیاد از این کارش

لطفا واژهای رل و اکسی و پارتنر رو بکار نبرید/چندین بار به ناحق ترکیدم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای شما بودم اسکرین چت ها رو که شماره دختره هم بالای صفحه معلوم باشه .پرینت می گرفتم می رفتم اون شرکت وامونده برگه ها رو بین کارمندها پخش می کردم آبروی دختره می بردم .اول از همه هم آدرس دختره پیدا می کردم می رفتم در خونشون شلوار از پای خودش و ننه و باباش می کندم می بستم دور سرشون

آخه تازه رابطه شون‌ شروع شده در حد ی هفته ولی چت و تماس و خب تو شرکتم ک همو میبینن

بهش بگو یا تمومش کن یا ابروی دختررو تو شرکت که سهله تو کل منطقه میبرم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اون خودش کمبود داره بشین بش بگو همه چیو فهمیدی و اگ سریع دست برنداره جدا میشی

اخه ما هر چند وقت در مورد رابطه مون حرف می‌زنیم چندروز پیش بهش گفتم اگر کمبودی از سمت من هست بهم بگو می‌خوام بدونم گفت ن تو از همه لحاظ عالی

بخدا انقد حالم بده ک حد نداره

الهی بگردم برات درکت میکنم ادم داغون و خورد میشه ولی گوش بده ضعیف بازی  درنیارو گریه نکن خیلی جدی و منطقی بشین باهاش حرف بزن و بگو عواقب کارت طلاق و ترک کردنت براهمیشه یادت باشه سخت ببخشی وزود وا بدی خیالشو برا خیانتای بدی  راحت میکنی 

🌌
اخه ما هر چند وقت در مورد رابطه مون حرف می‌زنیم چندروز پیش بهش گفتم اگر کمبودی از سمت من هست بهم بگو ...

عزیزم چرا خودتو پایین میاری شوهرت کمبود داره ن تو اون باید بفکر خودش باشه تو ب اون اعتماد ب نفس کاذب دادی ک خیانت کرده و اعتماد بنفس خودتو اوردی پایین 

الهی بگردم برات درکت میکنم ادم داغون و خورد میشه ولی گوش بده ضعیف بازی  درنیارو گریه نکن خیلی ج ...

میخوام بترسونمش مثلا احظاریه طلاق بفرستم براش نمیدونم درسته یا ن