2777
2789
عنوان

خواب زلزله

109 بازدید | 7 پست

خواب دیدم زلزله اومده و اولش میخندیدم و ترسی نداشتم تا دیدم واقن خیلی بهم ریختس اوضاع همه فرار میکردن 

ترسیده بودم و همش میگفتم خدایا خودت کمک کن. خدایا کمک 

یهو پریدم 

کسی تعبیر بلده 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

منم اکثرا میبینم

خسته شدم دیگه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعبیرش همونهکه تو خواب دیدی 

زلزله پشت گوش ماست با این مردم گنهکار 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
تعبیرش همونهکه تو خواب دیدی  زلزله پشت گوش ماست با این مردم گنهکار

خدانکنه واقن دیگ تحمل این همه مصیبت نیس 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
یعنی تغییر مثبت در زندگی 

😍👏🏻الهی آمین

اوضاع مملکت بهم می‌ریزه اولش موضوع واستون جدی نیست بعد می‌بینین که وضعیت خیلی خرابتر از اون چیزیه که فکر میکردین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من