2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

122 بازدید | 22 پست

یه استرس عجیبی دارم واسه اخر این ماه که میان خاستگاریم😔گفتم که دارم سه تا ختم انجام میدم یکیش چله زیارت عاشوراست یکیش ختم صادت و ۲۰۰۰صلوات ولی بازم استرس دارم امروز یه حفتست که دارم ختم میکنم 😔از این میترسم مامانو بابام اذیت کنن کیا از این چله ها گرفتن؟؟؟

لطفا کمک کنید بخاطره خدا یکم از استرسم کم میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ناراحت نباش طبیعیه آدم موقع خواستگاری استرس میگیره دختره برادر شوهره تا خواستگارش بیاد و قضیه تموم بشه ۶ کیلو وزن کم کرده بود

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
عزیزم برا چی نگرانی فقط ی خواستگاریه به خدا توکل کن ایشالا که همه چی خوب پیش میره

نمیدونم میترسم مامانو بابام بازم مخالفت کنن😔😔میترسم روم تو روی بابام باز بشه میترسم واسه رسیدن به عشقم قلبه پدرو مادرم بشکنه فقط از خدا میخوام با خوشی برم سره خونه زندگیم 

کیا مامان باباتو اذیت کنن  منظورتو قشنگ نگرفتم

امام حسینو کردم واسطه عزیزدلم گفتم که سه تا ختم برداشتم امام حسین و ۱۴معصومو کردم واسطه رسیدن به عشقم فقط یه معجزه میخواد 

نمیدونم میترسم مامانو بابام بازم مخالفت کنن😔😔میترسم روم تو روی بابام باز بشه میترسم واسه رسیدن به ...

عزیزم نگران نباش همه چیز به خوبی پیش می‌ره به خدا توکل کن هرچی به خیر و صلاحته برات رقم میخوره اگه باباتونم خدایی نکرده مخالفت کرد باهاش صحبت کن و بگو اونم راضی میشه ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
نه ناراحت نباش طبیعیه آدم موقع خواستگاری استرس میگیره دختره برادر شوهره تا خواستگارش بیاد و قضیه تمو ...

وای بخدا منم دیگه دارم از استرس میمیرم تا اخر ماه برسه من دق میکنم

عزیزدلم استرس نداشته باش شما که اینقدر خوبی که اینقدر چله خوب برداشتی😍بسپار به خدا  مگه از خ ...

وای چه خوبه این حرفارو میشنوم خیلی ازت ممنون قربونت برم😍😘😘😘

امام حسینو کردم واسطه عزیزدلم گفتم که سه تا ختم برداشتم امام حسین و ۱۴معصومو کردم واسطه رسیدن به عشق ...

نماز ام البنین بخون خیلی ها دیدم حاجت گرفتن بعدشم هرچی قسمت باشه سرنوشتو که نمیشه تغییر داد 

وای بخدا منم دیگه دارم از استرس میمیرم تا اخر ماه برسه من دق میکنم

نه انشاالله بخوبی و خوشی تموم میشه آهنگ گوش بده خودتو با کارای دیگه مشغول بکن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...