2777
2789
عنوان

لانه گزینی

283 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ، لانه گزینی چند روز قبل موعده؟ چند روز طول میکشه؟ و چند روز بعد بی بی چک مثبت میشه؟

لطفا تجارب شخصیتون رو بگین از نت اطلاعات ندید.ممنون

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

کسی نداشته؟ خداروشکر

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

برای دختر خاله بزرگم سه روز قبل از پریش

ب مدت ۳روز

اندازه چهار یا پنج قطره ترشح قهویی رنگ داشت

بعدش ک کاملا پاک شد بی بی زد مثبت شد و ازمایش...... 

دختر عمم 10روز از موعدش گذشته بود تازههههه یالا ی نصف روز خونریزی داشت اونم قهویی سوخته رنگش بود فک کرد پریود شده ولی فرداش ک دید تموم شده بی بی زد و باردار بود......... 

بدن هر کسی فرق داره...... 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از جوابت ، 

اره بدن با بدن فرق داره . منم شرایطم اینطوریه که ۴ روز قبل موعدم لک شروع شد ، چند قطره خون قرمز رقیق و انگار نارنجی طوری بود ، بعدش دیگه دو سه تا لک صورتی تا امروز صب ، که میشه ۳ روزه لک دارم ، فردا موعدم هستش و بی بی چکم منفی بود،