2777
2789
عنوان

خانواده بد

258 بازدید | 15 پست

مادرم تمام مراسمای فامیلامون با اینکه نداشتیم سنگ تموم گذاشت. عقد،جشن عقد،و...هرمراسمی برای خواهر زاده برادر زاده  دختر عمو پسر عمو پسر داعی و......براهمشون طلا گرفت.ولی برای ما هیچکس هیچی نگرفت یا ده هزار تومن دادن یا بیشترین ۵۰ هزار تومن. من ب کی بگم. 

حالا بهم میگن کی عروسی میگیری

من هیچی نگفتم . بر فرض من بخوام عروسی بگیرم؛نفری ۳۰۰ یا ۴۰۰ پول تالار میشه. اگه بخوان کمتر ازاین هدیه بدن خب نمیصرفه برامون.  بخدا چ مادرم ،چه ما حتی مجرد بودیم هدیه میخریدیم مادرم حلقه یا نیم ست میخرید،ما سکه. هیچکس برا ما ارزش قائل نشد.

من یه جشن عقد گرفتم هدیه هاشون  پول غذا و جاشون در نیومد .  من تودلم گفتم هرکی میپرسه کی عروسی میگیرین از این ب بعد میگم طلا ها آماده کنین هر وقت شما آماده این ما میگیریم. ایم میگم ما باهمه ارزش قائل شدیم کادو دادیم.هیچکس برا ما ارزش قائل نشد. کادو ناچیز دادن‌ بیشترشون نیومدن،حداقل یه تبریک نگفتن

بله عزیزم درکتون میکنم متاسفانه بعضی از فامیلا با اینکه براشون همه کار می‌کنی تو روزای سخت ترکتون میکنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم درکتون میکنم متاسفانه بعضی از فامیلا با اینکه براشون همه کار می‌کنی تو روزای سخت ترکتون می ...

میخوام بگم عروسی کی میگیریم؟  تو جشن معلوم بود هیچکس کادو نداد. ولی ما برا همه کادو دادیم

یا اینکه بگم کادو هاتون آماده کنید. هروقت شما آماده بودین

عزیزم مراسم الان تو این شرایط بی خودیه.هزینه ایی که میخوایدبزارید برای مراسم نگه دارید برای شروع زندگیتون.به حرف دیگران هم توجه نکنید.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

دعوت نكن خب

هروقت گفتن عروسي كي يا دعوتيم؟ 

بگو خرج تالار گرون نفري ٤٠٠ پول تالار دعوت كنم يكي يه ٥٠ تومني بزارن تو پاكت؟ اينو تو روشون بگو 

يا دعوتم ميكني اقا بانو دعوت كن حتي دايي و عمه رو 

بگو ورودي گرون نميتونستيم همرو بگيم

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

سلام

طاعاتتون قبول حق

سال نو مبارک

مادرتون اشتباه کردند توقع هم نکنید حتما براتون طلا بیارند

الان طلا گرونه کسی هدیه نمیبره

شما برای دل خودتون عروسی میگیرید نه برای هدیه

خیلی تحت فشار مالی هستید مهمون کمتر دعوت کنید 

بهشون برخورد هم مهم نیست

خوشبخت بشید الهی

ماجرای فیلم برادران لیلاس. چه مادر خری🤦🏻‍♀️😐

واقعا. بخدا وعضو ما از همه خرابتر. پسر داعی عقد کرد همه براش کادو طلا دادن به زنش طلا دادن. بمن و خواهرم ندادن. بمادر بزگم گفتم به دختر مردم طلا میدین .برا من ک نوتم نمیدی؟.میگه تو دختری . اونم دختر بود بهش طلا دادین.میگه عروس پسرمه،گفتم شوهر منم داماد دخترته،چ فرقی هست واقعا که. الان برا پسر خالم ک هنوز زن نگرفت همه دارن طلا میخرن،گفتم  چرا؟مادر بزرگم میگه عروس دخترمه، گفتم شوهر منم داماد دخترته.منم نوتم.من ب کی بگم خدایا همه فرق میزارن.ج مادری چ پدری

دعوت نكن خب هروقت گفتن عروسي كي يا دعوتيم؟  بگو خرج تالار گرون نفري ٤٠٠ پول تالار دعوت كنم يك ...

خیلی دلم پره میخوام بهشون بگم تو صورتشون بگم .ما کردیم شما نکردین. عروسی شما دعوت نیستین.اگه باشین کمتر ندین. اوف نمیدونم چی بگم.

آها  با پرویی میگم کادو هروقت آماده بود .رسمشونه کادو قبل عروسی میگیرن خانواده داماد. 

حالا کادو ک گرفتیم. عروسی فرمالیه فقط منو شوهرم عکس میگیریم 

یعنی نگیم طلاهاتون آماده کنید.ما آماده ایم؟

نه مگه ندید بدید هدیه ی مردم هستید 

قرار نیست همونی که ماهدیه میبریم ملت بیارند برامون که

شاید نتونند یانخواند بیارند

خیلی دلم پره میخوام بهشون بگم تو صورتشون بگم .ما کردیم شما نکردین. عروسی شما دعوت نیستین.اگه باشین ک ...

حق با شماست

بايد در حد كادوي كه شما برديد جبران كنند درستش همينه

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.
نه مگه ندید بدید هدیه ی مردم هستید  قرار نیست همونی که ماهدیه میبریم ملت بیارند برامون که شای ...

تودل آدم میمونه.  به شوهرم گفتم مادرم برا عروس برادرش و خاهرش طلا گرفت ولی عمه خالت برا من نگرفتن .حتی فامیلای خودم . شوهرم همش بهم میگه رفت آمد نمیخام بکنم هم بخاطر اینکه مارو نادیده میگیرن هم بخاطر خیلی چیزای دیگه. ولی من حرفشو گوش ندادم  تنها رفتم خونه فامیل. اصلا نباید رفت آمد کرد. کاش حرفشو گوش میدادم. الان زنگ زده میگه گ ه نخور من خانواده نداشتم،تو ک داشتی چرا رفت برا اینو اون گرفت برا تو نگرفت.برو مادرت بخره برات. واقعا هم حق داره راست میگه