2777
2789
عنوان

قبل پزشک قانونی باید برم کلانتری؟

162 بازدید | 13 پست

من الان اومدم گفت برو نامه بیار 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یا باید بری کلانتری یا بیمارستان جفتشون اونجا بگی کتک خوردی وشکایت داری برلت تشگیل پرونده میدن و نامه میدن

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره

باید کلانتری محل باشه آخه گفتن تا یک هست میشه برم همین نزدیک؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آره عزیزم.اول باید بری کلانتری .نامه بده برای پزشکی قانونی . چی شده ؟ با کی دعوات شده؟

شوهرم  کلانتری محل باید برم؟

پزشک قانونی شبانه روزی هم هست . رفتی کلانتری پرس و جو کن . تهران که داره. 

نه اینجا تو تبریز پزشک قانونی گفت تا یک هستیم

شوهرم  کلانتری محل باید برم؟

ای بابا 

خیلی آسیب دیدی؟؟؟

آره برو کلانتری محل . کاش همون وسط دعوا زنگ میزنی صد و ده میومد صورت جلسه میکرد . البته مهم نیست . همون برو کلانتری بگو که چه اتفاقی افتاده تا برات نامه بده بری پزشک قانونی .

چقدر ناراحت شدم برات 

یاد خودم افتادم 

تبریز هم جزو شهرای بزرگه . حتما شبانه روزی داره . از کلانتری پرسیدی ؟؟؟

آره گلم گفتن تعطیلی‌ها تا یک هست

2790
2778
2791
2779
2792