2821
2789
عنوان

چاقی

86 بازدید | 5 پست

دوستان من واقعا به کمکتون نیاز دارم

من ۲۱ سالمه قدمم۱۶۰ هست تقریبا ریزه پیزه ام

ولی خب خیلی خیلی لاغرم اصلا پوست استخوانم

لباسام‌به تنم اصلا خوب نیست صورتمم‌ خشگله ولی از پس لاغره زیر چشام گود رفته 

خیلی دوست دارم چاق بشم لاقل وزنم به۵۵ اینا برسه تو‌ پر بشم اشتها ندارم اصلاا یه قرص هم استفاده کردم یه مدت اشتهام خوب شد ولی خواب‌میاورد‌ من هی میخوابیدم میشه لطفا از تجربه هاتون بگید چیکار کنم تورخدا خیلی نیاز دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چاق شدن خیلی سخته من نزدیک چهل سالمه تمام زندگیم دنبال چاقی بودم چند کیلو اضافه میکنم بعدش یا یه استرس چند روزه همون چند کیلو رو لاغر میشم ولی اگه انگیزه داشته باشی با کالری شماری میتونی چاق بشی توی نی نی سایت یه تاپیک بود به اسم بیتاو راهکارهایی برای چاق شدن اونو بخونی بدردت میخوره

سلام منم دنبال راهی برا چاق شدنم  خودمم خیلی لاغرم و هرکاری کردم وزنم اضافه نشدبااینکه ن اهل دودم ن الکل  ماژنتیکی لاغریم من ۲۵سالمه ۴۵کیلوام باقد۱۶۷

شاید ارثی باشه شاید هم تیروئد کم کاره باید ازمایش تیروئید بدید وباپزشک مشورت کنی

سیب زمینی تخم مرغ ابپز و ماکارونی زیاد استفاده کن

باشگاه هم خیلی میتونه کمکت کنه

یکی از اشناهامون قرص گین آپ خریده از عطاری ها هرروز میخوره گیاهیه ترکیبش میوه های استواییه اشتها اوره و تاحدودی چاق کنندس البته به بدن بستگی داره که بسازه یا ن

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
2824
2823
2791
2779
2792