2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط باید تمرین کنی 

و اگر خودت ماشین نداشته باشی صد در صد نمیتونی

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
اگه ماشین داره و اما نمیره یادبگیره بی عرضس

ماشین ندارم ولی بخاطر شرایط هایی که سرم اومد دیگه امسال وقت برای رانندگی پیدا کردم کمی بلدم خیلی نه خب خودم دوس دارم میرم ثبت نام میکنم بخاطر خودم نه اونا شوفر ۲۴ ساعتشون بشم ببینم سرم تاج میذاره مامان‌بزرگ یا ن😏😏

فقط خدا😍

نه همیشه هم اینجور نیست چون اگه رفته گواهینامه ش رو گرفته خب دیگه تا اون حد رو که تونسته بره. خودم دوست ندارم بشینم و همینجوریش هم رفتارهایی تو کوچه خیابون میبینم چنان عصبیم می کنه که بیشتر خدا رو شکر می کنم پشت فرمون نیستم.اگه دست من بود این موتوریها رو که هیییچ توجهی به برخی قوانین راهنمایی رانندگی نمی کنند رو چنان جریمه ای بکردم!!!   

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
نه همیشه هم اینجور نیست چون اگه رفته گواهینامه ش رو گرفته خب دیگه تا اون حد رو که تونسته بره. خودم د ...

نگرفتم به همین راحتی نمیشه گرف هنوز تا یه ماه کلاس وتئوری هاش بعد یه ماه هم عملی شروع میشه بعدش هم اگه قبول شدی نزدیک یکی دو هفته گواهینامه طول میکشه بیاد. فک میکنن گواهینامه رو توبازار می فروشن از فرداشم حرفه ای عین جت میشی تا اونور جاده رانندگی میکنی فکر میکنه به همین راحتی ههههه

فقط خدا😍