2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .نصف پول اول میدی .نصفشو تا اخرش ...جهاد دانشگاهی اینطوره .من دوتا مدرک گرفتم ازشون اینطور بود ...

ممنونم ک گفتید خبرنداشتم اگه بتونم تو این دوره یه کار خوب موقتم پیداکنم عالی میشه خودم جور میکنم پولشو میدم

دلم گرفته بود اومدم اینجا درد و دل کنم شماهم قبل حرفت یکم مزه مزه کن ببین چی میگه و حرفت چقدر میتونه ...

شوخی کردم ببخشید 😂😂

نمیخواستم ناراحتت کنم🥲

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

سلام خ‌بی؟  پدرتون بهتر شدن؟  مادر منم سکته کردن

سلام عزیزم ممنون خوبی گلم؟

پدر من ک عزیزم مشکل تکلم خوردن و سمت راست بدنشون بی حس اما ما از ۲۴ ساعت بعد سکته پدرم شروع کردیم ب بالا پایین دستش ماساژ ندادیما روغن ایناهم نمالیدیم دیگه خورد ب عید و بازوری فیزیوتراپ گرفتیم الان جلساتشون داره پیش میره و پدرم دستش بیشتر آسیب دیده تا پاش الان پاش یکم داره راه میفته میتونه با واکر بره تااتاق خیلی ناجور بود روز اول بیمارستان دیدم اصلا انگار انداما سنگین شده بود ورم داشت

ایشالا خوب میشن عزیز دلم حتما فیزیوتراپی ببرین البته برای ما میان منزل و فیزیوتراپ خیلی مهمه چقدر کار کنه فیزیوتراپ ما واقعا وجدان کاری داره خداخیرش بده چون فیزیوتراپایی هستن ک میان دستگاه میزنن میگن فیلم بگیر خودتون انجام بدیم و حتما شروع کنید خودتون تو خونه اگه دست و پاشون دچار بی حسی شده ضربه بزنید روشون و بالا پایین کنید یا جلو عقب مادرتون ایشالا خوب میشن عزیز فقط فیزیوتراپی از واجبات

سکتشون در اثر چی بوده؟مغزی؟