2777
2789
نه گلم من اول و اخرم خدا هرچی دارم از خدا ولی دیگه بسمه بخدا دیگه خسته شدم بزور نمیخوامش نمیخوام ...

دورت بگردم خواهری 🥺🥺چه غمی الان تو دلته که داری اینا رو تایپ میکنی 

کاش پیشت بودم 😭

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چقدر همتون ساکت شدید دبگه هیچ کدومتون هیچی نمیگید شمام کامل امیدتون از دست دادید مگه نه 😭😭😭😭 ...

من امیدم به خداست هنوزم بهش امید دارم 

کار براش نشد نداره 

به مو میرسه ولی پاره نمیشه 

ولی با خواندن پست هات دلم آتیش گرفته 

دارم گریه میکنم برای غمی که تو دلت هست 

برای این درد و رنجی که داری تحمل می‌کنی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یگانه ی عزیزم سلام میدونم الان حالت چطوریه میفهمم همه ما میفهمیم هر کس به اندازه سهم خودش درکت میکنه ولی قشنگم الان وقت نا امیدی نیست به نظرت بهتر نیست که به نتیجه فکر نکنی و امید داشته باشی؟ همه ما با امید زنده ایم وگرنه هیچ کس به فرداش فکر نمیکرد. خواهری جلو روت سالهای زیادی برای زندگی کردن در پیش داری تا ابد که قرار نیست این مشکلات باقی بمونه به قولی دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ما خدا نیستیم که بفهمیم آخرش چی میشه ولی میتونیم تو سختی ها بهش تکیه کنیم و به خودش بسپاریم همه چیزو. همون جا که دقیقا همه اطرافت رو سیاهی گرفته خدا خودش میگه منو صدا کن وقتی که از همه چیز و همه کس بریدی تنهای تنها شدی منو صدا کن من پیشت هستم هیچ وقت تنهات نمیزارم خودم برات درستش میکنم❤. آبجی جونم ما آدما درد میکشیم تا یه چیزایی رو یاد بگیریم عزیزم درسایی هم که ما در زندگی باید بگیریم منحصر به فرده با خودت فک کن ببین چه هدفی میتونه داشته باشه این شرایطی که توش گیر افتادی هر هدفی داشته سعی کن خودتو نزدیک کنی بهش ولی یادت باشه حق نداری نا امید بشی حق نداری ببری و بدوزی برای خودت تو خدایی داری که بزرگتر از مشکلاتته از چی میترسی میترسی خدا دستتو ول کنه؟ خدایی که با عشق باهات حرف میزنه که از این کارا نمیکنه من گاهی اوقات میگم چه خوب میشد خدا خودش با ما حرف میزد وقتی از شدت غم زیادی که میکشیم جونمون به لب میاد در حالی که در حقیقت با ما حرف زده هر وقت از شدت غم زیاد آروم و قرار نداشتی یه قرآن بردار چشاتو ببند فک کن خدا میخواد الان باهات حرف بزنه تو دلت حرفاتو بهش بزن بعد لای قرآن رو باز کن ببین چه صفحه ای میاد صفحه رو کامل بخون عزیزم این کار آرومت میکنه قشنگم مطمئنم

میخوام یادآوری کنم امام حسین کسی رو که طلبیده ول نمیکنه این همون برگ برنده ایه که خدا خیلی وقت پیش بهت نشون داد خواهری اگه دکتر گفته هیچ جای سالمی نمونده تو بدنش تو با خودت بگو بدن آدم هر لحظه ممکنه با هر میزان دردی که دچارش شده رو به بهبودی حرکت کنه بدنی که تسلیم بشه که نمیجنگه برای زنده موندن ولی عشقت داره میجنگه اینو میتونی از مدت زمانی که میتونست بره ولی نرفت و تنهات نزاشت بفهمی خواهری...❤💗

ما هم کنارتیم عزیزم تنهات نمیزاریم مطمئنم خدا جواب این همه صبر و دعا رو میده❤

گلم نگرانتم. 

سلام عزیزدلم خوبی 

کجایی کم پیدایی خواهر 

اره منم همش سر میزنم به تاپیک نگران شدم حسابی 

کاش بیاد از خودش خبری بده زودتر 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
گلم نگرانتم. 

عزیزم میخوای به خطش یه پیام بده دیگه چاره ای نیست هممون نگرانیم 😥

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزدلم خوبی  کجایی کم پیدایی خواهر  اره منم همش سر میزنم به تاپیک نگران شدم حسابی& ...

سلام عزيزم يه مقدار سرم شلوغه كمتر ميام سايت يعنى با اينكه از هر فرصتى استفاده ميكنم براى ختم ها بيام ولى كمتر وقت ميشه. 

ولى امروز بيشترش تو سايتم از نگرانى اصلاً نميتونم به كارى برسم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گلم مامان مهديار پيام داده جواب نميده🥺

ووای خدا تپش قلب گرفتم   مثبت باید فکر کنیم    خسته بوده خوابش برده  اصلا چیزی نشده   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸