2777
2789
گلم من تاپيك ميزنم.  ولى به نظرت ختم ١٢٤٠٠٠ صلوات بذاريم يا چيز ديگه اى؟

عزیزم خدا خیرت بده ولی دیدم کسی نزد دیگه خودم زدم تابینک صلواتو واقعا برام نظارت کردن تابینک سخته چون نمیتونم کامبیوتر مدام خاموشو روشن کنم ولی با این حال دیگه تابینک صلواتو زدم           نمیدونم گلم شما اگه چیز بهتری سراغ داری بزن تابینکشو  من گفتم صلوات چون اصولا ذکر راحتی هست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم خدا خیرت بده ولی دیدم کسی نزد دیگه خودم زدم تابینک صلواتو واقعا برام نظارت کردن تابینک سخته چو ...

قربونت اگر تاپيك زدى پس بهترين ختم هست كه انتخابش كردى. 

خودم ميام تاپيكت تا بيدار باشم نظارتش ميكنم بقيه اش هم از صبح كه بيدار شدم وقتاى آزادم كامل ميذارم براى اينكار. 

صلوات ها به نيابت امام زمان عج هديه كنيد به امام موسى كاظم ع و امام رضا ع  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت اگر تاپيك زدى پس بهترين ختم هست كه انتخابش كردى.  خودم ميام تاپيكت تا بيدار باشم نظارتش ...

خخیلی خدا خیرت بده الهیی بهترین ها سهم دلت بشه   من خودمم اخرشم بتونم گوشی کسی بگیرم میام کمکت میکنم   واقعا با کامبیوتر تگ کردن دوستان برام سخته 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خخیلی خدا خیرت بده الهیی بهترین ها سهم دلت بشه   من خودمم اخرشم بتونم گوشی کسی بگیرم میام کمکت ...

گلم تا اونجايى كه بتونم كوتاهى نميكنم. 

ممنون كه اينقد مهربونى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام گلم انرژی مثبت برا شرایط عادی گلم نه الان که دکترش هر لحظه بمن میگه خودت اماده کن محمد بمون ن ...

😔😔😔😔😔😔😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
@الماس1400     عزيزم صفحه 216 رو بخون.

ممنونم خاهرررر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گلم تا اونجايى كه بتونم كوتاهى نميكنم.  ممنون كه اينقد مهربونى.

تاج سری شما محبت داری گلم 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجه توجه 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

تعداد ختم های ذکر شده   23487 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

تعداد ختم های باقی مانده  100513

دوستای گلم ممنون میشم داخل تابینک ختم صلوات برای نجات اقا محمد شرکت کنید 

خواهشاا تعداد صلوات هارو داخل تابینک خودم اعلام کنید تا موقع شمارش خطایی ایجاد نشه  

ممنونم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11193745/ختم-124000-صلواتلینک تابینک ختم صلوات

محمد اخر اخر راه امروز و فردا داره ولی اخرش تموم قفسه سینه خورد شده عفونت ریه دیگه قابل کنترل نیست ...

خدا نکنه دور از جونش 😭😭

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مممنون خواهری من تا قیامت تا قیامت شرمنده شما و همه خواهرای عزیزم هستم انشاالله همتون به دل پاکتون ...

تو رو خدا اینجوری نگو یگانه 🥺🥺مگه دکتر خداست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙