2777
2789

شما صبرت خیلی زیاده خیلی قوی هستی برای همین خدا اینجوری امتحانت میکنه میخواد ببینه تا کجا دووم میارب تا کجا میتونی امیدوار به خدا بمونی

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

خدا توی قیامت مارو دوباره زنده میکنه انسان مرده رو

الان اقا محمد هنوز داره نفس میکشه با دستگاه با هرچی مگه برای خدا کاری داره دوباره بهوش بیان؟شما توی این راه امیدتو اصلا از دست نده خدا داره خیلی سخت امتحانت مبکنه خیلی سختی کشیدی خیلی تحمل کردی خدا هرچی بخواد همون میشه بسپوریمش دست خودش و همچنان امیدوار باشیم بخدا خیلی داری درد بزرگیو تحمل میکنی به خودت خیلی افتخار کن خیلی ولی ناامید نشو هنوز که اقا محمد هستش خدا حواسش به بنده خودش هست 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستای گلم من متاسفانه گوشیم خراب شده با کامپیوتر میام تو سایت خودم میتونم تاپینک ختم بزنم ولی چون ب ...

گلی بخدا من از الان تا همیشه شرمندتم تا قیامت بقران قسم

ولی واقعا توان ندارم دیگه😭😭توام خودت اذیت نکن اصلا 

بچه ها ختم صلوات بزارين كه سخت نباشه همه بتونيم انجامش بديم 

موافقين؟؟

من خودم هزار تا امشب ميخونم 

بيشتر بشه ميام خبر ميدم 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

بچه ها صبر کنید من خودم الان تابینکشو میزنم بیاین اونجا اعلام کنید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بخدا من دیگه راضی به زحمت هیچکس نیستم اصلا اصلا

اصلاااا اين حرفو نزن 

بخدا ما دلمون تاب نمياره اينجوري پريشان باشي 

شايد نديده باشيمت ولي همه مون سختي كشيديم ميدونيم حداقل يكم بتونيم بار دلتو سبك كنيم چقدر تو اين شرايط مهمه پس انجامش ميديم به ياري خدا و توكل به خودش  

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
بچه ها ختم صلوات بزارين كه سخت نباشه همه بتونيم انجامش بديم  موافقين؟؟ من خودم هزار تا امشب م ...

اره عزیزم منم   تا امشب ۵۰۰ تا 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها ختمو گذاشتم بیاین اعلام کنید چندتا بر میدارید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلی بخدا من از الان تا همیشه شرمندتم تا قیامت بقران قسم ولی واقعا توان ندارم دیگه😭😭توام خودت اذیت ...

یگانه ی عزیزم ، لطفا با همه یقین و با همه ی قلبت این ذکر رو بگو . مدام زیر لب تکرار کن و به اموراتت برس

الهی رضاً برضائِک و تسلیماً لِاَمِرک

مدام بگو و به مصلحت و رضای خدا راضی شو قلبی.

میدونم خیلی سخته این راضی شدن اما در دایره قسمت ما نقطه ی تسلیمیم

الهی بهترینها برات رقم بخوره

چشم به راه...
دوستای گلم من متاسفانه گوشیم خراب شده با کامپیوتر میام تو سایت خودم میتونم تاپینک ختم بزنم ولی چون ب ...

گلم من تاپيك ميزنم. 

ولى به نظرت ختم ١٢٤٠٠٠ صلوات بذاريم يا چيز ديگه اى؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم