2777
2789
یگانه با شناختی که ازت دارم از قبل عید تا حالا ، خیلی قوی هستی و شدی الگویی برای ما که کنارت هستیم&n ...

واقعا برای من که الگو شد

خیلی خجالت زده م از خودم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
مممنون خواهری من تا قیامت تا قیامت شرمنده شما و همه خواهرای عزیزم هستم انشاالله همتون به دل پاکتون ...

بمیرم الهی نگو اینجوری خواهر 🥺

از خدا ناامید نشو عزیزم خدا بزرگتر از این حرفاس

دشمنت شرمنده باشه عزیزم 

چشم،انشالله خدا ب دل تک تک بچه های این سایت و بخصوص این تاپیک نگاه میکنه،همه حاجت روا بشیم انشالله...ب امید خدا آخر این‌همه غصه و مشکل شادی و سلامتیه عزیزم 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا برای من که الگو شد خیلی خجالت زده م از خودم

خدا نکنه خجالت زده خودت باشی عزیزم 

ولی امیدوارم که به زودی هممون حاجت روا بشیم اللخصوص یگانه که شاد شدن دل یگانه انگار شاد شدن دل ماها 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
قربونت برم عزیزدلم ممنون از دعات من الان همون مادر شرمنده ام خیلی سخته خیلی😔ببخشید اگه ناراحت شدی

خدانکنه عزیزم،  واقعا شرایط سختی شده. خدا ب همه مون کمک کنه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
خدا نکنه خجالت زده خودت باشی عزیزم  ولی امیدوارم که به زودی هممون حاجت روا بشیم اللخصوص یگانه ...

خیلی ممنون خواهرم

الهی آمییییین🙏 حقیقتا شاد شدن دل یگانه دل هممون رو شاد میکنه و آروم میشیم. به امید اونروز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
نه گلم من اول و اخرم خدا هرچی دارم از خدا ولی دیگه بسمه بخدا دیگه خسته شدم بزور نمیخوامش نمیخوام ...

یگانه جونم با تک تک پست های امروزت بغض کردم و اشک ریختم،  کاش میتونستم بیام پیشت بغلت کنم😭😭😭

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
محمد اخر اخر راه امروز و فردا داره ولی اخرش تموم قفسه سینه خورد شده عفونت ریه دیگه قابل کنترل نیست ...

یگانه  ناامیدی رو بنداز دور بیا توروخدا یه ختمی چیزی باز بزاریم  و باصدایربلند از خدا بخوایم شاید این دعا و این ختم الان تو اوج نا امیدی یه فرجی کرد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نه گلم من اول و اخرم خدا هرچی دارم از خدا ولی دیگه بسمه بخدا دیگه خسته شدم بزور نمیخوامش نمیخوام ...

الهی بگردم برا دلت.  ولی محمدت هنوز تو این دنیاست تا وقتیم هست بیا حرف از رفتنش نزنیم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام گلم انرژی مثبت برا شرایط عادی گلم نه الان که دکترش هر لحظه بمن میگه خودت اماده کن محمد بمون ن ...

یگانه اره ولییییی یادت باش خدا به هرکاری تواناس توروخدا بیا یه ختمی بگیریم 

بیا تو تاریکی یه تیری بزنیم خواهش میکنم 

گل نازنينم ختم چى ميخواى بگيرى؟

سلام عزیزم  نمیدونم بخدا ختم ۱۲۴۰۰۰ هزار صلوات چطوره ؟

دوستای گلم من متاسفانه گوشیم خراب شده با کامپیوتر میام تو سایت خودم میتونم تاپینک ختم بزنم ولی چون با کامپیوترم میترسم درست نتونم روش نظارت کنم و ختم ها رو درست نشمارم 

تآروخدا اگه کسی میتونه تا پینکشو بزنه خواهش میکنم این کارا کنه ولی با این حال اگه کسی نتونست خودم میزنم 

یگانه حالش خییلی خوب نیست بیاین ما برای حالش و نجات اقا محمد یه کاری کنیم .

سلام آبجی بمیرم برات چقدر سختی میکشی😔😔😔همیشه تاپیکو چک میکنم به امید اینکه خبر خوب ببینم بسپارش به خدا به خدا نمیدونم چی بگم اینقدر برات ناراحتم😔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂