2777
2789

یگانه جان هرروز چند بار تاپیکت رو چک میکنم تا از حالت با خبر باشم و واسه آرامش دلت و حاجت هات دعا میکنم ...

زبونم قاصره از سختی باری که به دوش میکشی و بلد نیستم چیزی بگم که بهت آرامش بده اما فقط میدونم تو تک تک این لحظه هات خدا شاهد حالته و ازت لحظه ای غافل نبوده و  واسه تک تک این رنج هایی که تحمل میکنی اجر بزرگی برات کنار گذاشته ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یگانه جان هرروز چند بار تاپیکت رو چک میکنم تا از حالت با خبر باشم و واسه آرامش دلت و حاجت هات دعا می ...

دودت بگردم این از لطف و بزرگیت من افتخار میکنم و شاکر خدام که دوستای گلی مثل شما رو بمن داده

سلام گلم  چی بگم خواهری  توکلم بخدا میگذره شکر تو خوبی؟

الهی شکر منم خوبم

عزیزم خوبه که راضی به خواست خدا هستی و تسلیم پروردگار. 

دنیا همینه😔 ما ناامید نمیشیم و از خدا معجزه ش رو میخوایم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من ناامید شدم و چاره ندارم😭😭😭😭😭😭😭

چی بگم خواهر😔 من خودم اصلا قوی نیستم و اعتراف میکنم که زود کم‌ میارم.‌اما تو خیلی قوی بودی و هستی, خیلی تحسینت میکنم توی دلم. اجر صبوریت رو خواهی گرفت, تو امتحانت رو خوب پس دادی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چی بگم خواهر😔 من خودم اصلا قوی نیستم و اعتراف میکنم که زود کم‌ میارم.‌اما تو خیلی قوی بودی و هستی, ...

اره خواهر اجر صبوری من نرسیدن و نبودن و رفتن محمد

قربون خدا برم😭😭😭😭😭😭

اینطوری نگو قربونت برم من که هنوز امیدمو از دست ندادم هر چه قدر وقت کنم براش زیارت عاشورا و دعای توسل و حدیث کسا و... میخونم شاید خدا تو لحظه ای که از همیشه ناامیدتری معجزه اش رو نشون بده 

اره خواهر اجر صبوری من نرسیدن و نبودن و رفتن محمد قربون خدا برم😭😭😭😭😭😭

اینجوری نگو یگانه😔 منتظریم امام حسین شفاش رو از خدا بگیره🙏