2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم خواهری خدا خیرت بده عزیزمی انشاالله 

من همون روزای اول براشون نذر نمک کردم منتظرم که همین روزها خانم فاطمه زهرا شفاشون رو ازخدابگیرن  ان شاء الله دیگه به هوش میان به سلامتی و منم نذرمو ادا میکنم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

سلام عزیزدلم این چند روز متاسفانه مریض شده بودم و اصلا حالم مساعد نبود 

. بخدا زبونم قاصر نمیدونم چی بگم که مرهمی برا دل پر دردت بشم 

میدونم چقدر چشم انتظار یه خبر خوبی میدونم چقدر این مدت اذیت شدی  

ولی یگانه اومدم بهت بگم با وجود این سختی ها تو خوشبخت ترینی. چون خدا رو تو زندگیت حس کردی چون با وجود تمام سختی ها و مشکلات  بازم صداش میزنی و اینکه با ارزش 

همه ی این دنیا مال خداست  زندگی بدون خدا سخته نه بدون بنده اش 

بخدا خداهم شاهد دیدن حال دل تو هست 

خییلی وقتا شده بارها از خدا یه چیزی و خواستیم خیلیم صداش زدیم ولی انگار نه انگار  ولی دقیقا همون موقع ها بوده که عاشقانه به ندای دلمون گوش کرده ولی ما متوجه نشدیم امام حسینم میتونست وقتی چشم انتظار اب بود به خدا بگه تو که میتونستی یه کاری کنی که من اب بردارم پس چراکاری  نکردی ؟ این حرف و زد ؟ نه نزد چون میدونست خدا هست  و راضی بود به رضاش 

وقتی خدا به حضرت ابراهیم دستور داد پسرتو قربونی کن حضرت ابراهیم قبول کرد و پسرش  گفت فرمان خداست و این کارا کن  

میخوام اینو بهت بگم خدا برای بنده اش کافیه کسی که خدارو داشته باشه همچی داره 

واقعا حس کردن خدا در زندگی کار سختیه 

و 

ازنظرمن تو دقیقا همون بنده ی خوشبختی هستی که وجود خدارو حس کردی  

و کسیم که با خدا باشه با و جود تمام مشکلات  قطعا انتهای زندگیش زیبا امضا میشه   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزدلم این چند روز متاسفانه مریض شده بودم و اصلا حالم مساعد نبود  . بخدا زبونم قاصر نمید ...

سلام عزیزدیذم نیستی تلگرامم آنلاین نشده بودی الان بهتری تازه میخواستم پیام بدم بهت دیدم اومدی 

سلام عزیزدیذم نیستی تلگرامم آنلاین نشده بودی الان بهتری تازه میخواستم پیام بدم بهت دیدم اومدی 

سلام عزیزدلم. اتفاقا الان رفتم خصوصی بهت پیام بدم دیدم خودت پیام دادی  الهی شکر بهترم. 

شما خودت خوبی  دادگاه چی شد؟

اره عزیزم گوشیم خراب شده تلگرامو رو کامپیوتر نصب کردم به خاطر همین خییلی نمیرم سر تلگرام  الانم با گوشی مامانم اومدم سایت تا انشالله گوشی خودم درست بشه    

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزدلم. اتفاقا الان رفتم خصوصی بهت پیام بدم دیدم خودت پیام دادی  الهی شکر بهترم.  ش ...

قربونت برم عزیزم دادگاه هم هیچی فعلا اوضاع همون جور قمردر عقربه دعا کن برام🥺

قربونت برم عزیزم دادگاه هم هیچی فعلا اوضاع همون جور قمردر عقربه دعا کن برام🥺

خدانکنه عزیزم 

چندم دادگاه داری تاریخش مشخص  ؟ 

نه هنوز خبری نیس فعلا که چندم باز جلسه هیییی زندگی خیلی داره سر ب سرم میزاره😢 خصوصی دیروز پیام دادم ...

امید دارم خدا بهت نگاه ویژه میکنه عزیزم ما هرچقدر از زندگی گلایه کنیم بازم ادمایی پیدا میشن که خییلی شرایط بدتر از ما داشته باشن  پس بازم جای شکرش باقیه  

همیشه عزیزم به یادتم   

دور گردون گر دو روزی برا مراد ما نبود  دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 

عزیزم سایت مشکل داره  اصلا پیامی از شما برای من نیومده 

سلام عزیزدلم این چند روز متاسفانه مریض شده بودم و اصلا حالم مساعد نبود  . بخدا زبونم قاصر نمید ...

سلام خواهری

الان بهتری؟؟

چیشده بود؟؟

چی بگم گلم خدا رو شکر نفسی میاد و میره 

منم توکلم بخدا و سپردم به خودشو تمام

سلام خواهری الان بهتری؟؟ چیشده بود؟؟ چی بگم گلم خدا رو شکر نفسی میاد و میره  منم توکلم بخدا ...

سلام به روی ماهت 

تب و لرز و بدن درد خییلی بدی داشتم ولی الان بهترم 

(منم توکلم بخدا سپردم به خودشو تمام )  خیییلی قشنگ گفتی الهی شکر که انقدر عاقل و با کمالاتی