بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز ۴۰۲/۳/۱ یه معجزه توی همسایم افتاد که چیزی فراتر از معحزه هست به نظره من همسایه ما ۶ ماه پیش که رفته بودن دریا برای گردش دختر کوچیکشو اب دریا میبره چه قدری هم برای پیدا کردن جسدش دریا رو میگردن پیداش نمیکنند پدرشم که مثل همه فکر میکنه که دخترش مرده چون احتمال زنده موندش صفره میاد و مراسمشو برگذار میکنه ولی مادرش ۶ ماه(از روزی که اب دریا برده بودش تا دیروز ) توی مشهد بود از اقا امام رضا بچشو میخواست بچشو بعد ۶ ماه توی مشهد پیدا میکنه
@hajatravai313
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
وای مامانش ۶ ماه به امام رضا التماس میکرده؟ میشه با جزئیات بیشتر بگی؟ چندساله بوده؟
عزیزم من تو گروهی عضو اینو یکی از بچه های گروه گفته
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
من شخصا از امام رضا معجزه دیدم واقعا درسته که میگن ایشون غریب الغربا هست وقتی ضامن بچه آهو ش ...
زیارتت قبول دوست عزیز محبت میکنی برای شفای صنم منم دعا کنید
فقط معجزه خوبش میکنه
بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂