2777
2789
مممنونم خواهری خدا خیرت بده

الهی  این همه چشم انتظاری پایان خوشی واست رقم بخوره 

الهی حاجت دلت باحکمت خدا یکی باشه

الهی خوشبخت وعاقبت بخیر بشی 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونم حوش اومدی  خیلی دلم تنگ بود تو عزیزدلمیخواهری چیشدی یهو؟؟

مرسی عزیزم 😘❤️ 

قربون دلت منم خییلی دلتنگ بچه ها سایت بودم. دست کاربر Blue sky درد نکنه  خبرای بجه هارو بهم میداد 

هنوز خودمم نفهمیدم چی شد تعلیق شدم. 🥲💔😅

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دورت بگردم بله نینا جان همش میگفت بهمون الهی دلت شاد بشه خواهر شیرین زبونم

تو خبر خوب بهمون بدی من دلم اندازه ی دنیا شاد میشه 

الهی امین 🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

تو خبر خوب بهمون بدی من دلم اندازه ی دنیا شاد میشه  الهی امین 🤲🏻

دورت بگردم خواهری

دعامون کن ترو خدا

از یطرف دلم برا محمد اتیش گرفته 

از ی طرف دلم برا ی موضوع دیگه که قد داشتن محمد برام مهم😭😭😭😭ترو خدا زیاد دعام کن

دورت بگردم خواهری دعامون کن ترو خدا از یطرف دلم برا محمد اتیش گرفته  از ی طرف دلم برا ی موضو ...

ببخشید چی شده مگه اون موضوع چیه مگهببخشید فضولی میکنم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ببخشید چی شده مگه اون موضوع چیه مگهببخشید فضولی میکنم

نه گلم این چه حرفی موضوع خیلی خیلی خیلی مهمی ولی واقعا به هیچ کس نمیتونم بگم😔😔😔😔😢😢😢😢اگر میتونستم چه کسی بهتر از شما خواهرای گل و مهربون و دلسوزم

دورت بگردم خواهری دعامون کن ترو خدا از یطرف دلم برا محمد اتیش گرفته  از ی طرف دلم برا ی موضو ...

به روی جشم عزیزم همیشه به یادتم. و همیشه برای دادن خبر خوش حالیت لحظه شماری میکنم.  انشالله هر جه زود تر دل هزاران نفرو شاد کتی با خبرای خوبت 🥺❤️😍😭

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خبر خوش بالن آرزوها كاربريش برگشت دوست مهربونمون دوباره اومد ...

خدا رو شکر 😍

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خدا به دلت آرامش بده خواهری 🤲🤲🤲😔🥺 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام خواهر عزیزم ازت دنیا دنیا ممنونم خیلی لطف میکنی  بله هر روز خبر میگیرم فرقی نکرده عین ...

خدا نکنه یگانه اینجور نگو توروخدا 

چی شده خواهر ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خدا نکنه یگانه اینجور نگو توروخدا  چی شده خواهر ؟؟

دورت بگردم ممنونم که دعام میکنی بخدا اگر میشد و میتونستم میگفتم خواهری کی از شما برای من مهربون تر و دلسوز تر واقعا نمیتونم😢😢😢😢😢ببخشید گلم