2777
2789
نه گلم واسه كارهاى خير خدا خودش انرژى ميده تا عصر حالم بد بود از وقتى ختم شفا رو شروع كردم بهتر شدم. ...

خدا رو شکر الهی که سبب حاجت روایی و مادر شدنت بشه

الهی همین روزا خدا رو بحق قلب مهربونی که داری قسم میدم خبر مادر شدنت برامون بیاری❤❤❤❤❤🤲🤲🤲🤲🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچه ها  يگانه عزيز و كاربر فكر زيبا كه نقطه ي قوت اين تاپيكه همرو جمع ميكنه براي كار خير ...

سلام بروی ماهت عزیز جان 

میای کامنتم بذار

حرفات پر انرژی

ترو خدا مشهد رفتی من دعا کن گلم

تونستی توی ایوان طلا برا منم ۲ رکعت نماز حاجت بخون

خدا پشت و پناهت باش 💖💖💖🤲🤲🤲🤲

خدا رو شکر الهی که سبب حاجت روایی و مادر شدنت بشه الهی همین روزا خدا رو بحق قلب مهربونی که داری قسم ...

الهى آمين.

الهى هزاران برابر خير دعاهات به خودت برگرده الهى زود زود زود حاجت روا بشى. الهى بهترين ها نصيبت بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

@fatti900  

@قدرتمندترینم۲  

@aرامشdرون  

@فرشتهm71  

@zahraayat  

سلام دوستان يگانه جان براى سلامتى آقا محمد نماز امام زمان عج گذاشته اگر براتون امكان داره شركت كنيد تا شب جمعه آينده هم فرصت داره. طريقه نماز رو صفحه 200تاپيك گذاشتن. 

الهى امام زمان عج آمين گوى دعاهاتون باشن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@آیسون1     گلم پيشوكى و تنهايى71 براى نماز امام زمان عج دعوت كن.

@پیشوکی  

@تنهایی71  

سلام خواهرا.اگر شرایطش رو دارید لطفا در خوندن نماز امام زمان عج سهیم باشد.الهی خدا خیرتون بده

یگانه جان،نمیدونم چی بگم.الهی خدا پایان این اتفاق رو خیر و خوش رقم زده باشه.الهی خدا به دلت شادی بده ...

دورت بگردم خواهری 

بله توکل بخدا 

من که منتظر معجزه ام هم برا محمد هم برای درد توی دلم

الهی خودتم زود زود سلامتیت بدست بیاری گلم

@الماس1400     گلم پيشوكى و تنهايى71 براى نماز امام زمان عج دعوت كن.

سلام دوووستان اگ شرایطشوو دارید توی نماز امام زمان شرکت کنید 

@پیشوکی     @تنهایی71  

شرکت کردید خبر بدید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
@fatti900     @قدرتمندترینم۲     @aرامشdرون     @فرشتهm71 &n ...

سلام دوست عزیزم 

من متاسفانه پریودشدم اگر ان شاالله تاآخر هفته پاک شدم به روی چشم حتما میخونم 

گلم خدا بد نده من نمیدونستم حالت بده 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت