2777
2789
بخدا ثمین اون ادمایی که اینجا کنار منن فرشته واقعی هستن از خواهر برام با ارزش ترن و دل سوز تر خدا ب ...

اره واقعا، خیلی حرفای خوبی میزنن خیلی خوبه کنارتن خداروشکر

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا، خیلی حرفای خوبی میزنن خیلی خوبه کنارتن خداروشکر

وواقعا قوت قلبمن

یعنی الان۷۶ روز یروزم نشده ازم غافل شن

یسری ۲۴ساعت نبودم طفلی ها زمین و اسمون بهم دوختن

من که جبران نمیتونم بکنم

الهی خدا برای تک تکشون با دادن ارزوهای قشنگشون جبران بکن🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹🌹

وواقعا قوت قلبمن یعنی الان۷۶ روز یروزم نشده ازم غافل شن یسری ۲۴ساعت نبودم طفلی ها زمین و اسمون بهم ...

منم اون تایم اینجا نمیتونسم اکانت باز کنم میومدم میخوندم پیاماشون رو ، اون تایم منم خیلی نگران شدم😅 واقعا همراهای خوبی هستن این مدت منم حرفاشون رو میخوندم، قوت قلب هستن، خداروشکر

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها خواهر عزیزم فکرزیبا پیشنهاد دادن اگر هرکس مایل بود برای محمد و ارزوی دل من نماز امام زمان بخونیم

لطفا هرکس تونست بخونه اعلام کن ی امار کلی بگیریم ببینیم چند نفر میشم

واقعا توانایی ی تاپیک جدید زدن ندارم

شرمنده تک تکتونم هستم

هیچ اصراری نیست هرکس تواناییش داشت تا شب جمعه اینده وقت داره

این نماز دو رکعت است که به نیت امام زمان (عج) خوانده می‌شود.

• در هر رکعت یک بار سوره‌های حمد و توحید خوانده می‌شود و هنگام خواندن سوره حمد زمانی که به آیه «اِیّاکَ نَعبُدٌ و اِیّاکَ نَستَعین» رسیدید آن را ۱۰۰ مرتبهتکرار کنید. (پس بهتر است که موقع خواندن این نماز یک تسبیح صدتایی همراه داشته باشید)
  • در نماز امام زمان (عج) ذکر‌های هر یک از رکوع‌ها و سجده‌ها باید ۷ مرتبه تکرار شود.

وقتی که سلام نماز را گفتید باید ذکر‌های زیر را بگویید:

• «لا اله الا الله» ۱ مرتبه
  • تسبیحات حضرت زهرا (س) (۳۴ مرتبه «الله‌اکبر»، ۳۳ مرتبه «الحمد لله» و ۳۳ مرتبه «سبحان‌الله»)
  • به سجده بروید و ۱۰۰ مرتبه صلوات بفرستید.
  • بعد حاجت بخواه كه ان شاءالله برآورده ميشود. 
سلام حدیث جان فرقی نکرده همونجوری گلی کمرمم دردش شدید😢😢

ی امار ای انجام بده شاید دیسک کمر داری 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی