2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان ترو خدا اگر جواب کسی ندادم حمل بر بی ادبی و بی توجهی نذارید بخدا شرمندتونم

سلام عزیزم خوبی خواهری 

چه خبر گلم 

آقا محمد چه طوره حالشون 

بهتر شده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام گلم دشمنات بمیرن بخدا تک تک شما خواهری در حق من تموم کردید من شرمنده تک تکتونم ترو بجدت قسم ...

دردت ب جونم، دشمنت شرمنده عزیزم،  تو رو خدا اینقدر بیتابی نکن،  ی کم هم فکر خودت باش،  ب روی چشمم قول میدم از امروز بیشتر از قبل دعاتون کنم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
دوستان ترو خدا اگر جواب کسی ندادم حمل بر بی ادبی و بی توجهی نذارید بخدا شرمندتونم

یگانه میدونم سخته ولی میشه یه هفته بدون نگرانی و فکر سپری کنی؟ 

این درد هایی ک پیدا کردی بخاطر فشار عصبیه

یمدت رها کن و ب چیزی فکر نکن، دعا کن ولی به عاقبتش فکر نکن، دست خدا رو باز بزار، این همه تلاش کردی خون دل خوردی این یه هفته سعی کن بیخیال باشی شاید اینجوری بهتر هم نتیجه بگیری❤️🌱

پیش بینی منفی نکن، فقط با حس خوب دعا کن، بدون ناله، بگو خدایاشکرت محمد به هوش اومد، و‌دیگه ب هیچیش فکر نکن، بیشتر در لحظه حال باش، هرچقدر سخت ولی این روشم امتحان کن

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

گر‌نگهدار من ان است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خدا زمانی یوسف رو ب یعقوب بخشید که یعقوب وابستگیش رو از یوسف رو برداشت، تمام عشق رو از خدا دید، هرکسی میاد توی زندگی ما و محبتی بما میکنه و یا میشه عشقمون از طریق خداست، ادما دستای خدان، محمد هم دست خدا بود ک بیاد قلبتو رنگی کنه. خدا عشقشو از طریق محمد ب زندگیت میبخشید، الانم همون خدا قادره این عشقو برگردونه، فقط ب یاد بیاریم ادما دست خدان، تمام عشق از اونه و وابستگیمون رو از ادما کم کنیم تا مث یعقوب یوسف رو بما ببخشه

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خدایاشکرت که به زودی شاهد تاپیک ب هوش اومدن اقا محمد هستیم و یگانه درحالیکه نمیدونه از شدت خوشحالی  بخنده یا گریه کنه  با دستای لرزون تاپیکشو میزنه و همه ما رو خوشحال میکنه (:😍😍😍