2777
2789

محمد هم بیدارشه😞

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲روز اتیش گرفتم قلبم دیگه جای غم نداره بخدا نمیتونم بگم مگرنه کی از شما ها برای من مهربون تر و دلسو ...

اخی عزیزم باشه هر طور راحتی گلم اذیتت نمیکنم 

فقط از خدا برات آرامش و کمک میخوام

به همم ریختی دختر...کاش کاری از دستم برمیومد ...امشب فقط واسه ۲ تا حاجتت اگه قابل باشم نماز شب میخون ...

بخدا و رو سیاهم پیش تو و همه دوستان

به دل مهربونتون من ببخشید و حلالم کنید😭😭😭😭😭😭الهی خدا بهت نگاه ویژه بکن مهربونم

گلم برای خوب شدن همسرت و آرامش دل خودت دعا میکنم 

مادرم فاطمه زهرارو به چادر روی سرش و استخونای شکسته اش لای در قسم میدم همسرتو خوب کنه و آرامش به زندگیتون برگردونه

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
ناامید نیستم ولی خدا کن گرگ بیابونم بجای من نباش😭😭😭😭😭😭😭چجوری نگران نباشم

همه چیز درست میشه..وقتی توکل کردی سپردی به خودش دیگه نگران نباش از چی نگرانی خدا همه چیز رو برات قشنگ درست میکنه ان شاء الله

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
محمد صبح ایست قلبی تنفسی کرده احیاش کردن ولی حالش خیلی بد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم

خدا بزرگه فدات بشم اصلا نگران نباش مطمنم به زودی زود بهتر و بهتر میشه 

توکل به خدا عزیزدلم 

آروم باش خواهر و فقط به خدا توکل کن 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اگر بدونی چه فشاری رو قلبم محمد یطرف ی درد دیگه اندازه درد محمد رو قلبم که فقط اتیشم زده و به هیچکس ...

یگانه عزیزدلم قرار نشد نا امید بشیا 

خدا خیلی بزرگه 

مطمنم الان که به سخت ترین شرایط رسیده خدا میخواد معجزه کنه که همیشه یادت بمونه اقا محمد توی سخت ترین شرایط حالش رو به بهبودی رفته و خوب شده به امید خدا 

بهت قول میدم ازاین امتحان الهی سربلند بیرون میاین جفتتون فقط به خدا توکل کن و لحظه ای ناامید نشو قربونت 🙏

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿