2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکته قلبش بشدت ضعیف کرده دکترش دیگه امروز گفت هیچ امیدی بما نداشته باش ۱درصد فقط ۱درصد شاید خدا شف ...

خدا مرده رو زنده میکنه اقا محمد که خداروشکر زنده س و زنده هم میمونه به امید و‌توکل به خدا..نگران نباش و ناامید اصلا نشو

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
سکته قلبش بشدت ضعیف کرده دکترش دیگه امروز گفت هیچ امیدی بما نداشته باش ۱درصد فقط ۱درصد شاید خدا شف ...

ما از اول هم امیدمون به خدا بود انشالله که این همه امید و دعا بی جواب نمیمونه 

خدا مرده رو زنده میکنه اقا محمد که خداروشکر زنده س و زنده هم میمونه به امید و‌توکل به خدا..نگران نبا ...

ناامید نیستم ولی خدا کن گرگ بیابونم بجای من نباش😭😭😭😭😭😭😭چجوری نگران نباشم

فاطمه جانم به امام رضا گفتی من منتظرم بهش گفتی تا صبح راه میرم و التماس میکنم بلکه نگاهم بکن😭😭😭� ...

عزیزم تو ایون طلا نشستم و پیاماتو خوندم پشت پنجره فولاد پای ضریح بخدا قسم ک اول برا تو و بقیه دعا کردم بعد مامانم😢

امام رضا رو به جوادش قسم دادم به مادرش حضرت فاطمه ک برامون دعا کنه و حاجاتمونو از خدا بخاد😢😢

عزیزم تو ایون طلا نشستم و پیاماتو خوندم پشت پنجره فولاد پای ضریح بخدا قسم ک اول برا تو و بقیه دعا کر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی که درد و بلا از مادر دور بشه بلکه تو گل دختر ی نفس بکشی❤❤❤

محمد صبح ایست قلبی تنفسی کرده احیاش کردن ولی حالش خیلی بد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه یه ساعتم از فکرت درنمیام قلبم داره از غمت میترکه چشمم پر اشکه فقط از امام حسین میخوام حالا که به خادمی قبولش کرده خودش نجاتش بده همین 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی که درد و بلا از مادر دور بشه بلکه تو گل دختر ی نفس بکشی❤❤❤

الهی آمین🤲

مرسی عزیز دلم الهی هرکی هرحاجتی داره بحق امام مهربانیا بزودی زود برآورده بخیر بشه🤲

بحق حضرت زینب (سلام الله) خدایا درد دردمندان دوا کن🤲

خدایااا گره های زندگیمونو با دست های کوچیک حضرت رقیه باز کن🤲

خدایااا به طفل شیرخواره امام حسین بزودی دل یگانه رو شاااد و حاجاتش رو برآورده کن🤲🤲

یگانه یه ساعتم از فکرت درنمیام قلبم داره از غمت میترکه چشمم پر اشکه فقط از امام حسین میخوام حالا که ...

اگر بدونی چه فشاری رو قلبم محمد یطرف

ی درد دیگه اندازه درد محمد رو قلبم که فقط اتیشم زده و به هیچکس نگفتم و نمیتونم بگم

ترو خدا شما و همه بچه ها برا هر دو غمم دعا کنید بخدا از پا در اومدم

سلام خواهری اصلا خوب نیست 

ای بابا  اکسیڗنش ؟؟ مشکل شدع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖