الهی به سلامتی گلم به دل خوش و هرچی قسممت خوشبخت بشی😘😘💜💜
قربونت برم عزیزدلم
توام ان شالله همیشه شاد و خوشبخت باشی❤️😍
بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا خير دو عالم نصيبت كنه. الهى دست گير بى دست دستت بگيره. الهى دلت هميشه شاد و نور ام ...
ازتون بی نهایتتت سپاسگزارم خدا انشاا... هزاران برابر خوبی های شما رو در این دنیا و آخرت بهتون پاداش بده من خودم شاهدم چقدر از وقتتون میذارید و باعث خیر میشید واقعا افتخار آشنایی با شما جای شکر داره عزیزم💖
گلی ترو خدا تو که اینقدر من شرمنده میکنی میشه برا ارزویی که تو دلم دعا کنی خیلی خیلی خیلی رسیدن به ...
به روی چشممم خواهری من همیشه برای رسیدن به همه آرزوهات دعا میکنم اونقدر برام عزیز و ارزشمندی که همیشه به یادتم قشنگم ایشالا به زودی زود این آرزوت محقق بشه به امید خدا😙😙❤💗
یگانه ی عزیزم منتظر خبرای خوبت هستم انشاا.. دکترش که اومد میگه سطح اکسیژن بالا رفته و رو به بهبودیه میدونم چقدر صبر کردی پاداشش رو هم به زودی میبینی پس انرژی مثبت بفرس به خودت و آقا محمد و بگو با خودت حالش خوبه چون حس میکنه و واقعا حالش خوب میشه💖😌یادت باشه گلم خداوند حافظ و نگهدار کسی که دوسش داری هست و خواهد بود💗
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷