2777
2789
عشق منی طلا  حدیث ترو خدا این روزا ی ارزویی تو دلم دارم ترو خدا میشه دعام کنی خیلی خیلی مهم بر ...

قشنگم انشالله که خدا بهترین هارو برات رقم بزنه و جواب قلب و نیت پاکت رو بده خواهر جون 

انشالله به زودی زود چشمت روشن میشه 😍💗🙏🧿

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
گلم الهى آنقدر از خير و بركت و نعمت و سلامت و توفيقات خاص الهى نصيبت بشه كه در باورت هم نميگنجه ...

قربونت برم مهربونم به لطف و محبت شما دوستای گلم که اگر حالم خوبه بخاطر وجود شماها هست 

انشالله که شما هم حاجت روا بشی به زودی و بیای خبرش رو بهم بدی کلی خوشحال بشم برات 😍🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله ک شفا بگیره عزیزدلم من مسئول اون تاپیک ک میگی نیستم واسشون صلوات میفرستم انشالله زودتر خوب ب ...

فدات شم عزیزم 

خدا ب خودت و عزیزانت سلامتی بده ⁦❣️⁩

لطف میکنی گل ،ببخشید اشتباه ریپ زدم

سلام عزیزم چی بگم اجی از همه جا واسم میباره دکتر بهم گفت طبیعی احتمالش خیلی کمه خودت حالت خوبه عزیزم ...

عزیزم من حس خوبی به مادر شدنت دارم شک نکن دامنت سبز میشه اصلا نگران نباش صبر کن گلم

عزیزدل من و همچنین برای خودت گلم انشاالله خبر مادر شدنت بیاری برام

انشالله عزیزدلم خیلی دارم انتظار میکشم انشالله خدا دامن همه رو سبز کنه یه نیم نگاهی هم به من بندازه 🙏🥺

قربونت برم مهربونم به لطف و محبت شما دوستای گلم که اگر حالم خوبه بخاطر وجود شماها هست  انشالله ...

ممنون عزيزم الهى بهترين ها نصيبت بشه. 

منتظر خبر حاجت رواييت هستم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فدات شم عزیزم  خدا ب خودت و عزیزانت سلامتی بده ⁦❣️⁩ لطف میکنی گل ،ببخشید اشتباه ریپ زدم

سلام عزيزم اين هفته برادر محترمتون در ليست شفا بودن. 

الهى به زودى به دعاى امام زمان عج شفاى عاجل و كامل نصيبشون بشه. 

عزیزم من حس خوبی به مادر شدنت دارم شک نکن دامنت سبز میشه اصلا نگران نباش صبر کن گلم

قربون قلب مهربونت. 

الهى خداى مهربان به اندازه مهربونيش نظر رحمتش رو شامل حالت كنه. 

یگانه عزیزم سلام

من ثمینم 

اکانت قبلیمو نی نی یار ترکوند

امروز بعد مدتها تونسم اکانت جدید باز کنم با شماره بابام

اونم فقط بخاطر اینکه بیام اینجا باهات حرف بزنم

بیشتر از یماهه میام توی این تاپیکت و وضعیت اقا محمد رو چک میکنم هرروز ب یادتم هرروز دعا میکنم برات

فراموشت نکردم خواهری، دلم روشنه به زودی خبر سلامتیشونو بمون میدی😍

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
سلام عزيزم اين هفته برادر محترمتون در ليست شفا بودن.  الهى به زودى به دعاى امام زمان عج شفاى ع ...

سلام مهربون بله امروز بعد یک هفته تونستم وارد کاربریم بشم 

دیدم ک تگم کرده بودین

قربون دل مهربونت عزیزم 

خواستم تو ختم شرکت کنم قفل بود تاپیکت

بازم ی دنیا ممنون عزیزم 

الهی که خیر ببینی