2777
2789
تلگرام بهم پیام داده خیلی ناراحته که بیخودی تعلیق شده یگانه جان کاری میتونیم بکنیم برگرده 

سلام عزيزم خوبى؟

عزيزم حالت بهتره؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام خواهری شما خوبی؟ گلم محمد شکر خدا فعلا اکسیژنش اومده بالا و میخوان فردا موقت ۴۸ساعت ونتیلاتور ...

خداروهزاران مرتبه شكر الهى به زودى با سلامت كامل به هوش بياد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام بهم پیام داده خیلی ناراحته که بیخودی تعلیق شده یگانه جان کاری میتونیم بکنیم برگرده 

حق داره والا دختر به این خوبی چرا تعلیق کزدن اخه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

نی نی یارجان    کاربر   @بالن_آرزوها    چرا تعلیق شدن 

@نی_نی_یار_شب       @نی_نی_یار_پنج  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

@نی_نی_یار_شب      @نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

دوستمون چرا تعلیق شده   @بالن_ارزوها  رو میگم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام خواهری شما خوبی؟ گلم محمد شکر خدا فعلا اکسیژنش اومده بالا و میخوان فردا موقت ۴۸ساعت ونتیلاتور ...

الهی شکرررررر الحمدالله 😍

امیدوارم به زودی زود دل هممون شاد بشه 🙏🫂

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
سلام عزیزم قربون مهربونیت خصوصی بهت پیام داذم آبجی

سلام عزيزم وقت نكردم بعد ميرم خصوصى ميخونم. 

گلم يكى از بچه هاى سايت مادرش تصادف كرده رفته كما حالش خيلى بده خواهشا خودت تو ختماش شركت كن دوستانت هم صداكن. به يگانه جان هم بگو. حالشون خيلى بد هست. 

سلام خواهری ممنونم گلم شما خوبی؟؟ دکترش فردا میخواد موقتی ونتیلاتور جدا کن چون سطح اکسیژنش به ۹۰رسی ...

ان‌شاءالله که فردا جدا کردن همینجوری ثابت بمونه 🤲🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزيزم وقت نكردم بعد ميرم خصوصى ميخونم.  گلم يكى از بچه هاى سايت مادرش تصادف كرده رفته كما ...

گلم من خیلی برا بالن ارزو ها ناراحتم😢😢😢😢

مادر این دوستمونم چند روز پیش بارها اعلام کردم تو تاپیکم

چکاوک زرد فکر کنم تامیکش زده بود