2777
2789
سلام عزيزم ممنون چقد خوشحال شدم يادم كردى  الهى امام زمان عج به يادت باشه عزيزم.  براى م ...

سلام ب روی ماهتون

نمیدونم چرا شما تک نمیشید

این اتفاق شب شنبه افتاده

قربونت برم الهی جدم پشت و پناهتون باشه 

توی لیست بیشتر بدانید بزنید مادری مهربان درکماس....

ممنونم ابجی لطف کنید بیان و دوستان رو تک کنید 

دخترشون بی تابی میکنه 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر گلی ممنونم شکر خدا والا همونطوری فرقی نکرده شما خوبی؟؟

سلام 

قربونت الهی خودخدا نظر کنه ب حالت و ب برادرم

الحمدالله تو فکرتم دائم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام ب روی ماهتون نمیدونم چرا شما تک نمیشید این اتفاق شب شنبه افتاده قربونت برم الهی جدم پشت و پن ...

چشم عزيزم حتما ميام. ممنون كه گفتى خير ببينى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خاهرم فقد یاسین میخونه اونم روزی دوبار  ولی خود من  شش آیه اول حدید رو میخونم با سه ای ‌

0 ...

سلام عزیزم میشه اسم خواهرم رو بزارید لیست نمازشب؟ اعظم

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

سلام عزیزم میشه اسم خواهرم رو بزارید لیست نمازشب؟ اعظم

سلام گلم

باشه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام یگانه جان چطوری عزیزم دکتر اومد 

سلام خواهری ممنونم گلم شما خوبی؟؟

دکترش فردا میخواد موقتی ونتیلاتور جدا کن چون سطح اکسیژنش به ۹۰رسیده ببین واکنش بدنش چطوری😢😢😢

سلام خواهری ممنونم گلم شما خوبی؟؟ دکترش فردا میخواد موقتی ونتیلاتور جدا کن چون سطح اکسیژنش به ۹۰رسی ...

الهی ص هزارا بار شکر الهی دلت شاد بشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
مممنونم خواهری خدا خیرت بده  ❤❤❤

قربونت برم

چشم عزيزم حتما ميام. ممنون كه گفتى خير ببينى. 

چشمتون پرفروغ

ممنونم