2777
2789
گلم با اسم كاربريم دعا كنه.  الهى خير دو عالم نصيبتون بشه چه سعادت بزرگى امشب نصيبم شد.  ...

قربونت برم عزیزی 💗  ممنون بابت وقتی ک گذاشتی اسمتو وارد میکنم توی لیست نمازشبم دعات میخونم هرشب اما فعلا توی مرخصی هستم انشالله هشت روز دیگ 😬😁

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون الهى امام دمان عج دعاگوى دوتاتون و عزيزانتون باشه. 

💖💖💖💖💖مرسی گل من

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
قربونت برم عزیزی 💗  ممنون بابت وقتی ک گذاشتی اسمتو وارد میکنم توی لیست نمازشبم دعات میخونم هرش ...

واى امشب يه دنيا شادى و هديه هاى از جنس نور به قلبم دادى الهى هزاران برابرش به خودت و عزيزانت برگرده هيچ وقت اين لطف بيكرانت رو فراموش نميكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واى امشب يه دنيا شادى و هديه هاى از جنس نور به قلبم دادى الهى هزاران برابرش به خودت و عزيزانت برگرده ...

فداتشم عزیزم کاری نکردم بجاش توام خیلی کمکم کردی ❤❤

تاپیک صلوات امروزم هدیه به امام زمان عج 

هرکس حتی یدونه صلوات هم سهیم میشه داخل تاپیکش اعلام کن لطفا

ممنونم ازتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11046899/تو-دوست-نازنینم-به-اینجا-دعوتی?postId=289948461

فداتشم عزیزم کاری نکردم بجاش توام خیلی کمکم کردی ❤❤

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير و حاجت روا باشى. 

گلم كار بسيار بزرگ شما با كمك كوچك من مثل مقايسه دنيا و نقطه هست. دنيا دنيا خير و نور و بركت و شادى و آرامش و حاجت روايى و رزق و گشايش از خداى مهربان براتون طلب ميكنم. 

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير و حاجت روا باشى.  گلم كار بسيار بزرگ شما با كمك كوچك من مثل م ...

عزیزی 💖

روزى هفتاد مرتبه درسته؟

ولا یادم نمیاد روزی چند بار بود اخه سال ۹۸بود که ختم رو گرفتم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير و حاجت روا باشى.  گلم كار بسيار بزرگ شما با كمك كوچك من مثل م ...

سلام ابجی خوبی

دلم براهمصحبتی تون تنگ شده 

خوبین انشالله

عزیزم تک تون کردم تو تاپیک دوستمون 

مادر دوستم تو کماس واسش دعا کنید 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام یگانه جااان خوبی ابجی؟؟؟؟؟

برادرم حالش خوبه؟؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام ابجی خوبی دلم براهمصحبتی تون تنگ شده  خوبین انشالله عزیزم تک تون کردم تو تاپیک دوستمون& ...

سلام عزيزم ممنون چقد خوشحال شدم يادم كردى 

الهى امام زمان عج به يادت باشه عزيزم. 

براى من نيومد كه صدام كرده باشى. 

كدوم تاپيك هست؟ 

ميگفتى اسمش ميذاشتم تو ليست شفا شب جمعه ختم داشتيم.