2777
2789
عزیزدلم من یادت نره ها تو دعاهات بخدا همیشه حرفات با دلم معجزه میکن🌷🌷🌷🌷🌷🌷💖💖💖

مگه میشه یادم بره اولین نفری که بعد از ظهور امام زمان دعاش میکنم شما و آقا محمدید  عزیزم 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خواهری ترو خدا تو نماز شب هات کاربر @پریااای    رو هم دعا کن اسمش حدیث دعا زود زود و طب ...

اتفاقا توی لیستی که فکر زیبا می‌خواد برا نی نی دار شدن تهیه کنه اسمشونو نوشتم 

حتما به یادشونم  انشالله همین امسال خبر بارداری‌شو بهمون بده  

@پریااای   حدیث جان عزیزم اصلا استرس نداشته باش 

من یکی از آشنا یانمون هم خودش مشکل داشت هم شوهرش هزارتا راهکارم کردن آخر بچه دار نشدن بعد چندسال طبیعی باردار شدن.   خدا بخواد همه کاری میتونه بکنه  

انشالله همین امسال دامنت سبز میشه 🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزيزم خوبى؟ چند وقتى بود ازتون بيخبر بودم چقد خوشحال شدم پيامتون ديدم الهى كه هميشه بهترين ها ...

عزیزم سنگینی حشر به خاطر این  سه تا ایه آخرش هست ؟؟ 

یعنی اگه من هرشب فقط این سه تا ایه رو تو قنوت نماز شبم بگم. بازم سنگینی داره ؟ 

عزیزم سنگینی حشر به خاطر این  سه تا ایه آخرش هست ؟؟  یعنی اگه من هرشب فقط این سه تا ...

گلم چون عادت ماهانه بينش هست و قطع ميشه و مداوم نيست نه سنگينى نداره. 

ولى اگر ديدى آزمايش و ابتلاعاتت زياد شد چند شب يك شب بخون گلم گفتم هركس يه اندازه ظرفيت داره. 

گلم خودم اين آزمايشات مداوم خوندن سوره حشر تجربه كردن ولى اثرات معنويش هم فوق العاده بوده ولى ديگه الان حس ميكنم وجودم تحمل اون بعضى امتحانات نداره. گلم بيا خصوصى تا يه نكته اى رو بت بگم. 

گلم به الماس جان هم كه گفتم چون نماز شب به علت عذر شرعى پشت سر هم نيست گفتم بخونه. 

و يه نكته خيلى مهم اينكه اين سه آيه رو وقتى ميخونيد بعدش هر چيز بى ارزشى رو نخوايم مثل اينكه الماس بدى يه ظرف لاكى بگيرى بايد قدرش بدونيم گلم اين بحث خيلى مفصله. 

ممكنه يه عده بيان و بخونن نظرات و موضع بگيرن كاش ميشد مفصلتر بگم كه نقطه گنگى نَمونه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من همیشها سه اخر اخرش ک مخصوص اسم های خداس رو  توی بعد پایان نمازشبم میخونم  فقط اون سه ای ...

گلم اين آيات به نيت حاجت خاصى ميخونيد؟

آيا از اون موقع كه مداومت كرديد هيچ وقت اتفاقى افتاده كه حس كنيد ابتلاعات سختى كه ايمانتون مورد آزمايش سخت قرار داده؟

گلم چون عادت ماهانه بينش هست و قطع ميشه و مداوم نيست نه سنگينى نداره.  ولى اگر ديدى آزمايش و ا ...

ووای پیام آخرت که کفتی وقتی این ایه رو میخونید چیز بی ارزش از خدا نخوایم خییییییلی حالمو خوب کرد اصلا یه امیدی تو دلم افتاد مرررررررسی 😘❤️

گلم چون عادت ماهانه بينش هست و قطع ميشه و مداوم نيست نه سنگينى نداره.  ولى اگر ديدى آزمايش و ا ...

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم 

ووای پیام آخرت که کفتی وقتی این ایه رو میخونید چیز بی ارزش از خدا نخوایم خییییییلی حالمو خوب کرد اصل ...

الهى هر روز نور اميد در وجودت روشن تر از قبل بشه. 

الهى هر روز نور اميد در وجودت روشن تر از قبل بشه. 

😍😘❤️ مرسی عزیزمم که

انقدر حرفات به دل میشینه 

سلام عزيزم خوبى؟ چند وقتى بود ازتون بيخبر بودم چقد خوشحال شدم پيامتون ديدم الهى كه هميشه بهترين ها ...

سلام گلم مرسی عزیز دلم  ، تو خوبی ؟؟ 

تاپیک میومدم سر میزدم دیگ کامنت نمیگذاشتم  

فقط میدیدم ببینم اقا محمد چطوره حالش 

درسته گلم ، ولی من نماز شب میخوندم چون از اون ایها خودشم میاد  با شش ایه اول سوره حدید 

یعنی عاشقشممم قدرت خدارو نمایش میده

انشالله ک خدا رحم میکنه

من خاهرم الان چهارماه یاسین میخونه دوتا هرروز 

بنظرت صدقه در بیاره سنگینش رفع میشه

بهش اون زمان گفنم زیاد نخونش گوش نداد 

چون شنیدم یکی صدقه یکیم  ذکر استغفرالله خوبه برای سبک شدن اون سنگینیها

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گلم اين آيات به نيت حاجت خاصى ميخونيد؟ آيا از اون موقع كه مداومت كرديد هيچ وقت اتفاقى افتاده كه حس ...

ن گلم بخاطر هیچ حاجتی نیس 

از معنیش خوشم میاد   یکی شش ایه سوره حدید هست 

میخونم هرشب 

و پشت سرش سوره حشر اون سه ایه ک  اسم های خداس 

چون عظمت خدارو نشووون میده خووشم میاد میخونمممم  دلم روشنتر میشع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام گلم مرسی عزیز دلم  ، تو خوبی ؟؟  تاپیک میومدم سر میزدم دیگ کامنت نمیگذاشتم   ف ...

خواهرتون فقط يس ميخونه يا حشر و حديد هم ميخونه؟

گلم صدقه و ردمظالم و استغفار و صلوات رفع سنگينى ميكنن. 

ختم قرآن با تامل در معانى و نماز اول وقت و نماز شب

استغفار و صدقه و رد مظالم و نماز اول وقت و نماز شب غوغا ميكنن در گره گشايى.