2777
2789
گلی من الان ۳سال هرشب سوره حشر میخونم یک شبم ترک نکردم😢😢😢😢😢

گلم همون طور كه گفتم تا چهل و يك شب بخون. 

عزيزم بعد قطعش كن 

باز حاجت مهم داشتى چهل و يك شب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام مهربونم.  تو نماز شب دعام كنى. اگه زحمتى نيست خانوادم هم دعا كن.  شرمنده اينقد توقع ...

سلام عزیزم مهربونی از خودت گلم 

از وقتی نماز شب بهم یاد دادی سعی کردم همیشه بخونم وقتاییم که نتونستم بخونم قضاشو به جا آوردم الهیی هزار مرتبه شکر تاثیرات مثبت زیادی تو زندگیم داشته  

و خداروشکر بابت اینکه شمارو سرراهم قرار داد تا این نمازو یاد بگیرم  ، هیچ وقت این لطفتو فراموش نمیکنم و همیشه دعاگوتم 

چشم عزیزم به روی چشام 🤲🏻❤️ 

شما هم منو  از دعای خیرت بی نصیب نزار  🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مهربونی از خودت گلم  از وقتی نماز شب بهم یاد دادی سعی کردم همیشه بخونم وقتاییم که ن ...

چشمات سلامت و روشن به نور اجابت. 

گلم روى چشمم قابل باشم دعاگوتم. 

اگه خدا كمك كنه از چند وقت ديگه يه شب تو هفته ختم براى ازدواج مجردها تمام ختم هايى كه براى ازدواج عالى خوبه ميذارم همينطورى مثل ختم شفا دورهم دسته جمعى انجام ميديم. 

و يه شب براى منتظراى نى نى همين طور اسمشون ميذارم و هر هفته يه ختم مجرب باردارى دور هم انجام ميديم. 

ولى اينكار وقت ميبره چون يه لبستى از مجردها و منتظرها ميخوام تا چند ماه ديگه درستش ميكنم و شروع ميكنم مثل ختم شفا هفته اى يكبار. 

چون دعا دسته جمعى اثر عظيم داره مخصوصا اگه براى عده زيادى حاجت دار باشه. 

به موقعش بت ميگم اگه تونستى كمكم كنى. 

مثل يگانه جان كه تو كامل كردن ليست شفا كمك كرد. 

سلام خواهری دورت بگردم ببخش بخدا من خیلی این روزا گیجم هیچ کت۶ری درست انجام نمیدم گلی مگه نگفتی پسر ...

سلام عزیزم همون عفونتی که توگوشش بود باعث روماتیسم مفصلی شده یه روز ازخواب باگریه بیدارشد پاش درد میکرد بردیم دکتر نامه بستری داد الانم بهتره خداروشکر امروز مرخص شد ولی میخوام ببرمش تهران پیش دکتر محتشمی خیالم راحت شه

سلام عزیزم مهربونی از خودت گلم  از وقتی نماز شب بهم یاد دادی سعی کردم همیشه بخونم وقتاییم که ن ...

همين نماز شب خوندنت براى من دنيايى ارزش داره. 

با دل پاكت من رو هم صدا كن از سياهى و بدى گناه. دور بشم. 

نمازشب عشقه معجزه هست عاليه عاليه عاليه. 

چشمات سلامت و روشن به نور اجابت.  گلم روى چشمم قابل باشم دعاگوتم.  اگه خدا كمك كنه از چن ...

قطعا قابلی مرسی عزیزم 

به روی چشام باعث افتخار بتونم کمک کنم 

انفاقا چند روز پیش تاپینک نماز شب زدم که حاجت دارا بیان حاجاتشونو بگن  چند نفری بودن که بیمار داشتن نام کاربریشون نوشتم تا تو ختم شفا تکشون کنم 

افراد زیادیم بودن که مشکل ازدواج یا بارداری داشتن اوناهم یاد داشت میکنم  تا بعدا توی ختمی که میزاری تگشون کنیم 🤲🏻❤️ 

الهی که همه حاجت روا بشن 🤲🏻  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزم همون عفونتی که توگوشش بود باعث روماتیسم مفصلی شده یه روز ازخواب باگریه بیدارشد پاش درد می ...

ميشه اسم پسرتون رو از اين هفته بذارم تو ليست شفا؟

البته اگه اشكال نداره. 

قطعا قابلی مرسی عزیزم   به روی چشام باعث افتخار بتونم کمک کنم  انفاقا چند روز پیش ت ...

پس خواهشا همه رو جدا جدا تو ليست ها بنويس 

كه سه تا ليست بشه. 

خودمم شروع ميكنم به جمع آورى اجرت با خداى مهربان. 

الهى امام زمان عج آمين گوى دعاهات باشن. 

سلام عزیزم همون عفونتی که توگوشش بود باعث روماتیسم مفصلی شده یه روز ازخواب باگریه بیدارشد پاش درد می ...

اره اره حتما بری دکتر خوب الهی امام زمان شفاش بده گلم به کاربر فکر زیبا بگو حتما تو لیست شفا این هفته بذاره گل پسرت

همين نماز شب خوندنت براى من دنيايى ارزش داره.  با دل پاكت من رو هم صدا كن از سياهى و بدى گناه. ...

عزیزمی  😘❤️ 

چشم گلم 

این حرفو نزن عزیزم به خدا منم بنده ی  گناهکار خدام  

انشالله هممون ایمانمون به خدا زیاد بشه 🤲🏻  

پس خواهشا همه رو جدا جدا تو ليست ها بنويس  كه سه تا ليست بشه.  خودمم شروع ميكنم به جمع آ ...

به روی چشام ❤️

عزیزمی  😘❤️  چشم گلم  این حرفو نزن عزیزم به خدا منم بنده ی  گناهکار خدام &nbs ...

الهى آمين چشمت سلامت و روشن به نور اجابت