2777
2789
سلام عزيزم امروز يه خبري شنيدم اومدم يادت كردم ، اومدم اينجا واست بگم. يكي از دوستان، دوست صميميش ت ...

نه خواهری شرایطش نیست باشه هم هفته ای یکی دوبار

تو خوبی عزیزم

سلام بروی ماهت

گلی جانم دادگاهت رفتی؟؟امروز بود؟؟؟چیشد؟؟

سلام یگانه جان خوبی؟ من خیلی دیر پیام میزارم که اذیتت نکنم روزی چندیییین بار فقط به تاپیکت سر میزنم ...

اذیت چیه گلم شما ها عزیزای دلم هستید

نه گلم منم این سوال چندین بار پرسیدم دکترش فقط گفت تا اخر هفته تنفس خوب بمون دستگاه ونتیلاتور از گلوش در میارن تا خودش با ماسک و طبیعی نفس بکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار کشیدن خخیلی سخته میدونم تو این ۶۵ روز چقدر اذیت شدی  چقدر دلتنگ شدی ولی همچنان خدارو صدا ...

عزیزمی خواهری

ممنونم ازت که مثل همیشه با تک تک کلماتت روحم نوازش کردی

عزیزدل منی🌹🌹🌹🌹الهی امین❤❤

جوجه طلایی خوبه؟؟ خب خدا رو شکر ممنونم که تو تاپیک دوستمون شرکت کردی مهربونم ❤❤❤❤

يگانه جان يكى از نماز ها رو گذاشتم تو يكى از تاپيك هاى خودم اونجا صدات كردم حتماً براشون بفرست نمازش مجربه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش ميكنم پيام هاى خصوصى رو بخون. 

عزیرم نماز استغفار خوندنش زمان مشخصیداره یا هرموقعی میشه خوند؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

جوجه طلایی خوبه؟؟ خب خدا رو شکر ممنونم که تو تاپیک دوستمون شرکت کردی مهربونم ❤❤❤❤

خوبه عزیزم خدا رو شکر 

قربونت گلم 😘 

اللهم اشفع کل مریض 🤲🤲 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیرم نماز استغفار خوندنش زمان مشخصیداره یا هرموقعی میشه خوند؟

هر موقعى ميشه خوند وخيلى مجرب و تاثير گذاره. 

بهترين زمانش وقت سحر هست. 

بعد نماز صبحم خيلى خوبه. 

ولى زمان مشخصى نداره و فوق العاده راه گشاست و رفع گرفتارى و گره داره. 

از حضرت علی (ع) روایت شده است:

که حضرت نمازی را برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی اختیار کنند بیان فرمودند:

دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از سوره حمد سوره مبارکه یاسین خوانده شود و بعد از نماز 100 مرتبه بگوید ((الحمدلله)) و سپس بگوید:

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَهً صَالِحَهً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَی أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی.

فَمَنْ فَعَلَ ذَلِکَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَیْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَیْهِ فَلْیُصَلِّ رَکْعَتَیْنِ ثُمَّ لْیَمْسَحْ یَدَهُ عَلَی نَاصِیَتِهَا وَ لْیَقُلِ:اللَّهُمَّ بَارِکْ لِی فِی أَهْلِی وَ بَارِکْ لَهَا فِیَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَیْنَنَا فَاجْمَعْ بَیْنَنَا فِی خَیْرٍ وَ یُمْنٍ وَ بَرَکَهٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَهً فَاجْعَلْهَا فُرْقَهً إِلَی خَیْر

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی. 

سپس حضرت فرمود: هرکس این عمل را انجام دهد هر آنچه از خدا خواسته به او داده خواهد شد. این نماز از مجربات است و  مرحوم محدث نوری (ره)  می فرمایند: این نماز را به چند نفر سفارش کردم بعد از انجام آن از ازدواج خویش راضی بودند.

هر موقعى ميشه خوند وخيلى مجرب و تاثير گذاره.  بهترين زمانش وقت سحر هست.  بعد نماز صبحم خ ...

مرسی عزیرم انشااللله بعد از اذان میخونم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

از حضرت علی (ع) روایت شده است: که حضرت نمازی را برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی ...

چند بار خونده بشه ؟یه بار بخونیم حله ؟

چند بار خونده بشه ؟یه بار بخونیم حله ؟

گلم هميشه مداومت بر عبادات اثرش رو بيشتر ميكنه ميتونى شب هاى جمعه يا روز جمعه بخونى يعنى هفته اى يكبار 

ميتونى يكبار بخونى 

ميتونى چند روز پشت سر هم بخونى. 

ان شاءالله بهترين بخت نصيبت بشه.