2777
2789
سلام خواهری بهترم ممنونم راستش محمدم هیچ تغییری نکرده فدات ممنون از پیگیری و مهربونی هات

فداتشم عزیزدلممممم

خداروشکر منتظر خبر های خوبت هستیم خواهرجون

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
فدات بشم شبنم عزیزم خواهری لخدا تو فکرت بودم خوبی مهدیار خوب دورت بگردم عزیزدلمی قشنگم

سلامت باشی گلم 

عزیز دلمی خوبیم شکر 

یکم سرم شلوغه کم میام سایت گلم 

عزیز دلمی محبت داری 🤗

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11026633/مهربونا-یلحظه-تشریف-میارین?page=1

شرکت کردم گلم 

ان‌شاءالله خدا همه بیماران رو شفای عاجل بده 🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

انتظار کشیدن خخیلی سخته میدونم تو این ۶۵ روز چقدر اذیت شدی  چقدر دلتنگ شدی ولی همچنان خدارو صدا می‌زنی   🥺 

مطمعن باش خدایی 

که قدرت خلق بنده رو داره   

خدایی که قدرت  زنده کردن بنده رو داره 

پس نجات محمدت براش کاری نداره 

یگانه   خدا  برای بنده اش بهترین بادیگارد مطمعن باش خدای مقتدر ، مراقب محمدت هست فقط به وقتش چشماشو باز میکنه که اون بهتر از منو تو به صلاح ما آگاهه 

به خدا خدا گفتند ادامه بده اون عاشقانه صداتو میشنوه  وتک تک جواباتو میده خدایی که بهترین بادیگارد بهترین کارگردانم هست مطمعن باش داستان زندگیت ،زیبا در دفتر قلبت ثبت میشه  و یه عمر با دلی شاد زندگی میکنی ❤️🤲🏻🤲🏻 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام بله گلم اومد هیچ تغییری نکرده عزیزم  تو خوبی؟حالت روبراه شد گلی؟؟

سلام یگانه جان خوبی؟ من خیلی دیر پیام میزارم که اذیتت نکنم روزی چندیییین بار فقط به تاپیکت سر میزنم

اینکه یه هفتست وضعیتش تغییری نکرده و خداروشکر بدتر نشده نظر پزشکاش چیه؟ امیدوار کنندست ان شاءالله؟ 

انتظار کشیدن خخیلی سخته میدونم تو این ۶۵ روز چقدر اذیت شدی  چقدر دلتنگ شدی ولی همچنان خدارو صدا ...

الهى آمين دوست مهربون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام عزيزم امروز يه خبري شنيدم اومدم يادت كردم ، اومدم اينجا واست بگم.

يكي از دوستان، دوست صميميش تصادف ميكنه و ميره توكما ، بعد اين دختره چون دوستش تهران بوده ، هر روز ويس ميرستاده واسش و برادر دوستش واسش پلي ميكرده (بين ساعتاي ٩تا ١٢). ديروز ديگه دكترا قطع اميد ميكنن و ميگن تصميم گرفتن دستگاهارو بكشن و امروز هم اعضاشو اهدا كنن ( اين خبر ديروزش بود) . امروز خبر اورد كه به هوش اومده و اولين نفري كه اسمشو برده ، اسم همين دوستش بوده كه هر روز ويساشو واسش پلي ميكردن. 

شرايطى هست كه به گوشي مثلا دوتا از پرستاراي اونجا ويس بفرستي واسش پلي كنن؟ يا شماره همراهشونو نميدن؟  هر روز به طور مداورم اينكارو ميكرده، و ميگفت خيليييييي ويس واسش ميفرستاده

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦