2777
2789
سلام یگانه جان خوبی عزیزم؟ ببخشید من این مدته که درس میخونم وقت نکردم پیام تو تاپیک بدم ولی روزی یه ...

عزیزم من سرم شلوغ بود فقط میام ببینم محمد اقا بهتر شده و زود میرم.در جریان نیستم اتفتقات جدید رو‌.مگه چه اتفاقی افتاده که میگی شیر زن هستی و دل محمد اقا شاد شده

چشم به راه...
مرسی عزیز دلم حتما میخونم واقعا دارم اجاره میدم بدون در امد با ی بچه روزی چهار بار میرم و میام هیچ . ...

ممنون عزيزم التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیز دلم حتما میخونم واقعا دارم اجاره میدم بدون در امد با ی بچه روزی چهار بار میرم و میام هیچ . ...

الهى حاجت روا بشى. 

عزیزم من سرم شلوغ بود فقط میام ببینم محمد اقا بهتر شده و زود میرم.در جریان نیستم اتفتقات جدید رو‌.مگ ...

یگانه جان رفته بود شمال بخاطر اینکه پدر اقا محمد اونقد بی شخصیت بوده که رفته بود بیمارستان دیه میخواسته 

بعد یگانه جان جلوی مردم قشنگ رسواش کرد که چجور ادمی هس 

یگانه جان رفته بود شمال بخاطر اینکه پدر اقا محمد اونقد بی شخصیت بوده که رفته بود بیمارستان دیه میخوا ...

اهان اره اونو میدونم ولی فکر کردم دوباره اتفاق جدیدی افتاده .ان شالله بیای خبر ب هوش اومدن محمداقا رو بدی بهم خاهرجان

دیگ یگانه جون و محمداقا شدن عضوی از خانوادمون و پیگیرشون هستیم. ان شالله عروسیشون

چشم به راه...

سلام یگانه جون،  خوبی؟  بهتری؟ 

چ خبر از آقا محمد؟  

من هر شب میام سر میزنم تاپیکت،، ب امید خبرای خوب♥

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
توام روزی ۴۰۰ تا همین استغفار امام صادق که کاربر فکرزیبا گذاشتن بخون برای روزی و گشایش

سلام عزيزم خوبى؟

بهتر شدى امشب نتونستم زياد آنلاين بشم. الان دستم آزاد شد. 

سلام یگانه جون،  خوبی؟  بهتری؟  چ خبر از آقا محمد؟   من هر شب میام سر میزنم تا ...

سلام خواهری ممنونم ازت بله بهترم محمدم ۲ ۳ روزی یکم شرایط تنفسش به ثبات رسیده تا ببینیم خدا چی میخواد اما هوشیاریش کماکان ۳

لطف میکنی مهربون 

سلام خواهری بهترم خدا رو شکر ممنونم ازت شما خوبی؟؟

خداروهزاران مرتبه شكر. 

گلم يه چيزى ميگم اميدوار بشى يكى از دوستانى كه سفارش كرده بود در ختم چهل و يك انعام شفا گرفت خبرش رو بم دادن خيلى خوشحال شدم گفتم بگم شما هم خوشحال بشى الهى همگى حاجت روا بشيم.