2777
2789
خداروشکر که بهترید هر دو تون  آره عزیزم سرما خورده و گوشش شدید عفونت کرده

ااخی عزیزم الان بهتره؟؟❤❤بهار خیلی فصل خوبی ولی این حساسیت و سرماخوردگیش اعصاب ادم خراب میکن واقعا من که اونقدر دارو میخورم همش گیج و گنگم😢😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام یگانه جان خوبی عزیزم؟ ببخشید من این مدته که درس میخونم وقت نکردم پیام تو تاپیک بدم ولی روزی یه دفعه با امید بهترین خبر میام و پیاماتو میخونم 

حال خودت چطوره؟ بهتر شدی گفته بودی مریضی؟ 

از بابت کاری که با پدر محمد کردی واقعا تو یه شیر زنِ واقعی که دل محمدت رو کلی شاد کردی و همین باعث شد از دیروز یکم بهبودی پیدا کنه😍

میدونم این مدت کم بهت سخت نگذشته و فک نکنم هیچکدوممون بتونیم سختیای که کشیدی رو کامل درک کنیم 

از خدا برات تا روزی که عشقت بهوش بیاد صبر آرزو میکنم دوست عزیزم❤❤❤ و بدون تک تک روزای که میگذرونم رو به یادت هسم اگر چه اینجا شاید حضور نداشته باشم💓

اتفاقا ی عالمه سیب داشتیم مامامم همرو کمپوت کرد توش گلاب و هل هم ریخته بود این چند روز یکسره خوردم🙂 ...

دستت مادرت درد نکنه 

نوش جونت 😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام حدیث جان ممنونم یکمی بهترم محمدم امروز هنوز دکترش نیومده خواهری  تو خوبی؟چه خبرا

خداروشکر عزیزم خیلی مواظب خودت باش این مدت حسابی بدنت ضعیف شده منم بد نیستم اجی حال روحیم خیلی تعریفی نداره

سلام عزیزم خدا خیرت بده ی ختم چیزی هم برا رزق و روزی به من بده بی زحمت ی کافبنت دو سه ماه زدم در آمد ...

سلام گلم همون ختم استغفار امام صادق ع رو همونجا تو محل كارت بخون عاليه. گلم تو همين تاپيك گذاشتم واقعا معجزه اس ميبينى ولى دو روزه نااميد نشو ادامه اش بده تا دوماه كامل بشه ولى از روزهاى اول هم گشايش هاى كوچيك ميبينى  و اگر نظر خودم باشه تا آخر عمر روزى چهارصد مرتبه بگو از سبكى واز وسعت رزق و گره گشايى هاى ماليت لذت ببر. اين ذكر يه پاكسازى كامل هست اگه سعى بر ترك گناه هم داشته باشى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام یگانه جان خوبی عزیزم؟ ببخشید من این مدته که درس میخونم وقت نکردم پیام تو تاپیک بدم ولی روزی یه ...

سلام زهرا ی عزیز و مهربون و شیطونم

دورت بگردم که با این همه درس و مشغله بفکرمی خواهری

فدات بشم گلم نظر لطفت از دعاهای خوبت ممنونم انشاالله که موفق و خوشبخت بشی گلم💪💖🌹❤😘

سلام گلم همون ختم استغفار امام صادق ع رو همونجا تو محل كارت بخون عاليه. گلم تو همين تاپيك گذاشتم واق ...

مرسی عزیز دلم حتما میخونم واقعا دارم اجاره میدم بدون در امد با ی بچه روزی چهار بار میرم و میام هیچ .انشالله هر چی از خدا بخای بهت بده