2777
2789
ان شاء الله ب حق جوادش

الهى آمين. 

الهى يگانه جان هم تا اون موقع حاجت گرفته روز تولد امام رضا ع ميره زيارت و تشكر. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهى آمين.  الهى يگانه جان هم تا اون موقع حاجت گرفته روز تولد امام رضا ع ميره زيارت و تشكر.&nb ...

ان شاء الله 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول كه آرامش ميگيرى و كامل پاكسازى ميشى و در خير و بركت و نعمت به روت باز ميشه حسابى رزق و روزيت زيا ...

نه نه اسکرین گرفتم یک دنیا ممنونتم گلم الهی خیر ببینی انشاالله زودتر مادر بشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی😘😘😘😘❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

نه نه اسکرین گرفتم یک دنیا ممنونتم گلم الهی خیر ببینی انشاالله زودتر مادر بشی و به همه ارزوهای قشنگت ...

ممنون عزيزم اگه تونستى به خصوصى هم سر بزن. 

ممنون مهربونم. التماس دعا

محتاجیم ب دعا عزیزم تو را خدا دعا کن اون چیزی که خصوصی گفتم جور بشه برامون😭 دیروز صبح باز من نبودم همسایه گفت مامور آورده بوده دارم دیونه میشم😳

محتاجیم ب دعا عزیزم تو را خدا دعا کن اون چیزی که خصوصی گفتم جور بشه برامون😭 دیروز صبح باز من نبودم ...

چشم گلم خونه تون به فروش نرفت؟

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير باشى. نيار نيست پشت سرهم بخونى ولى نبايد يك روز قطع بشه.  از ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده ی ختم چیزی هم برا رزق و روزی به من بده بی زحمت ی کافبنت دو سه ماه زدم در آمد ندارم  الان دو سه روزه هم دریغ از هزار تومان در آمد