2777
2789
گلم راهش استغفار امام صادق ع هست و مداومت بهش يعنى اصلا قطعش نكن حداقل تا يك سال واقعا معجزه مالى زن ...

یک سال...  من هرچه زودتر میخام برم خونه خودم. این همه جوون با این همه استعداد تو این مملکت دارن داغون میشن همسر منم یکی از همونا. چی میشد یکی پیدا میشد سرمایشو میداد همسرم شروع میکرد باز پسش میداد دیگ

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
یک سال...  من هرچه زودتر میخام برم خونه خودم. این همه جوون با این همه استعداد تو این مملکت دارن ...

نه گلم سر دو ماه كه گره ماليتون باز ميشه ولى اينقد بركت مياره كه ديگه نميتونى رهاش كنى. خاك طلا ميكنه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم سر دو ماه كه گره ماليتون باز ميشه ولى اينقد بركت مياره كه ديگه نميتونى رهاش كنى. خاك طلا ميكن ...

استغفار امام صادق؟ بلد نیستم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
یک سال...  من هرچه زودتر میخام برم خونه خودم. این همه جوون با این همه استعداد تو این مملکت دارن ...

گلم اينكار انجام بده ببين چه خيرهاى عظيمى سر راهتون قرار ميگيره حرف الكى نميزنم مطمئنم به لطف خدا با اين ختم كن فيكون ميشه. 

الان ختمش همين جا برات با تمام توضيحاتش ميذارم يه دقيقه صبر كن. 

فدات شم ممنونم

استغفار امام صادق؟ بلد نیستم

عزيزم اين استغفار رو روزى چهارصد مرتبه بگو حتى يك روز هم فراموش نشه ببين چقد زندگيت عوض ميشه

دوماه دوماه نيت كن هر روز بخون. 

به لطف خدا تا يكسال ديگه تو خونه خودتى. 

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

فدات شم ممنونم

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير باشى.
نيار نيست پشت سرهم بخونى ولى نبايد يك روز قطع بشه. 

از بعد نماز صبح تا دوازده شب وقت دارى بخونيش. فقط عددش دقيق حساب كن. 

يه راه راحتم هست كه بعد نماز صبح صدوسى و چهار تا بگى

بعد نمازظهر صدو سى وسه

بعد نماز مغرب هم صد و سى وسه

البته به اين روش خودم انجام دادم قبلاً. نه اين كه روشش اينطورى باشه. 

شما هر طور ميتونيد اين چهارصد مرتبه رو تقسيم كنيد. 

هر سوالى داشته باشى در خدمتم خوشحال ميشم بتونم كمكى كنم. 

عزيزم اين استغفار رو روزى چهارصد مرتبه بگو حتى يك روز هم فراموش نشه ببين چقد زندگيت عوض ميشه دوماه ...

ممنون فداتشم چشم میخونم

فدات شم ممنونم

عزيزم همين طور كه خودم انجام دادم صبح و ظهر و شب بخون اصلا سخت نيست خيلى راحت ختم ميشه. 

عزيزم يه مقدار رد مظالم بده به فقير و ختم انجام بده معجزه ميشه برات. 

به اميد اون روز. الهى خبر خوشحاليت و حاجت رواييت بم بدى. 

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير باشى. نيار نيست پشت سرهم بخونى ولى نبايد يك روز قطع بشه.  از ...

خیر ببینی گلم چشم سوالی بود میپرسم

ممنون فداتشم چشم میخونم

هر جور كه بخواى ميتونى از بعد اذان صبح تا دوازده شب تقسيمش كنى فقط و فقط با توجه بگو و حتما به عددش دقت كن. 

تو مفاتيح هم هست بسيار بسيار بسيار مجربه. 

التماس دعا. 

عزيزم همين طور كه خودم انجام دادم صبح و ظهر و شب بخون اصلا سخت نيست خيلى راحت ختم ميشه.  عزيزم ...

ان شاء الله خاهر عزیزم برم حرم نائب زیاره هستم ب جات 

بمنم یاد بده خواهری

قربون صورت ماهت ختم با توضيحاتش تو همين تاپيك الان گذاشتم. 

اگه بازم توضيح لازم هست در خدمتم. 

خيلى عاليه خودم معجزه اش ديدم.