2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز از صبح درگیر پسرم بودم دیگه نیومدم سایت..الان اومدم گفتم اول حال تو و اقا محمد رو بپرسم ان ...

ععزیزدلمی سلام بدوی ماهت خواهری یکمی تنفسش به ثبات رسیده ممنونم گلم 

گلم با كمال شرمندگى و عذر خواهى البته اگه معذوريت ندارى ميشه بگى مشكلت چيه؟ البته بازم ميگم اگر سخت ...

دوسدارم زودتر برم سر خونه زندگیم دوسال نیمه عقدم وسایل همسرم عروسی مون همه چی ب عهده خودمونه خانواده ها هیچ. میخاستیم وام برداریم نشد سرمایه خاستیم جور کنیم با همسرم شریک بشن کسی نیومد چرا این همه سنگ جلو پامونه نمیدونم. روحم مث ی بچه پنج ساله داره میشه ک همش بهانه میگیره و اینو نمیخام

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
دوسدارم زودتر برم سر خونه زندگیم دوسال نیمه عقدم وسایل همسرم عروسی مون همه چی ب عهده خودمونه خانواده ...

عروس خانوم میشه درخواست دوستی منم قبول کنی❤❤❤؟؟ی کاری باهات دارم😢😢😢

دوسدارم زودتر برم سر خونه زندگیم دوسال نیمه عقدم وسایل همسرم عروسی مون همه چی ب عهده خودمونه خانواده ...

پس مشكلاتتون بيشتر ماليه درسته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پس مشكلاتتون بيشتر ماليه درسته؟

اره. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
عروس خانوم میشه درخواست دوستی منم قبول کنی❤❤❤؟؟ی کاری باهات دارم😢😢😢

جانم عزیز قبول کردم

بله گلم بهترم خدا رو شکر این دوستمون که تگش کردی باهاش داری حرف میزنی همون خانومی که تعریفش کردی برا ...

بله گلم مهنا خانوم گل ساكن مشهد هستن. 

اره. 

گلم راهش استغفار امام صادق ع هست و مداومت بهش يعنى اصلا قطعش نكن حداقل تا يك سال واقعا معجزه مالى زندگيتون رخ ميده.